AP+ nový vizuál PET

Philips ADR820

Zobraziť katalóg
Philips ADR820
Kamera do auta – rozlíšenie 1920×1080p, LCD displej 2.7", AJ, FR a DE, uhol záberu 120°, wifi, detekcia kolízie, funkcia časovej slučky, ochrana núdzového súboru, záznam o únave vodiča, slot pre MicroSD, súčasťou balenia kabeláž a 3M montážna konzola
Kód:  EAOAZ14 Produktové číslo:  Phil-ADR820 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips ADR820

Váš spoľahlivý svedok na ceste

            

Dvojkanálová Autokamera Philips ADR820 zaznamená každé dianie na ceste a zaistí dokonalú ochranu prednej a zadnej časti vozidla (voliteľná zadná kamera). V prípade neočakávanej udalosti poskytne jasné dôkazy pre následné vyšetrovanie či poistné konania. Videá sa nahrávajú vo vysokom Full HD rozlíšení, ktoré sa postará o úžasne ostrý obraz so všetkými dôležitými detailmi. Vďaka špičkovej optike so svetelnosťou f/1,8 a obrazovému snímaču Sony je zaručený veľmi kvalitný záznam aj pri zníženej viditeľnosti a počas jazdy v noci. Vstavaný WiFi modul navyše umožní naživo streamovať záznamy z kamery pomocou vášho smartfónu.

                

Full HD rozlíšenie

                    

Živé streamovanie videa cez WiFi

                    

G-senzor s detekciou pohybu

                
Full Hd autokamera Philips ADR820
        

Zaznamená každý detail

Záznamová kamera do auta Philips ADR820 vďaka Full HD rozlíšeniu zachytí vašu cestu so všetkými detailmi a v úžasnej ostrosti. V prípade nehody budete mať jasné dôkazy o činnostiach ostatných účastníkov cestnej premávky, vrátane ich poznávacích značiek do vzdialenosti až 6 metrov.

        

140° širokouhlý záber

So širokouhlým 140° záberom zaznamenáte až tri jazdné pruhy, vďaka čomu získate dokonalý prehľad o dopravnej situácii.

        
140° širokouhlý záber
        
Vynikajúca svetelnosť objektívu
        

Obrazový senzor Sony a objektív so svetelnosťou f/1,8

Kvalitný obrazový senzor Sony s rozlíšením 3,1 Mpx spoločne s objektívom s vynikajúcou svetelnosťou f/1,8 sa postarajú o vysoko kvalitný záznam a to aj pri jazde v noci alebo pri zlých svetelných podmienkach.

        

Dátum a časová pečiatka

Záznamy z kamery sú vybavené dátumom a časovou pečiatkou, vďaka čomu poskytnú presné dôkazy o havarijnom hlásení a súčasne urýchlia proces poistných udalostí.

        
Záznam dátumu a času
                
WiFi modul
        

Živé streamovanie videa cez WiFi rozhranie

So vstavaným 2,4 GHz WiFi modulom môžete streamovať živé vysielanie z kamery pomocou vášho smartfónu. Mobilná aplikácia Philips GoSure (dostupná pre Android a iOS) umožní pohodlne ovládať vašu kameru a ľahko nastaviť živý prenos videozáznamu.

2,7
        

Vstavaný 2,7" displej

Vstavaný 2,7" LCD displej umožní okamžité prehrať zaznamenané videá vrátane zobrazenia dátumu a času nahrávky. Vďaka tomu budete lepšie schopní vyriešiť všetky spory s objektívnymi dôkazmi priamo na mieste nehody.

G-senzor
        

G-senzor s detekciou pohybu

3-osový G-senzor v prípade kolízie deteguje pohyb vozidla a okamžite spustí režim núdzového nahrávania. Tento záznam je následne uložený na pamäťovej karte a uzamknutý, aby sa zabránilo jeho prepísaniu.

        
Automatické nahrávanie
        

Automatické nahrávanie

Pri naštartovaní vozidla sa kamera automaticky zapne a začne robiť záznam. Vďaka tomu sa eliminuje možnosť, že by ste pred jazdou kameru zabudli zapnúť.

    
Varovanie pred únavou vodiča
        

Varovanie pred únavou vodiča

Aby sa predchádzalo únave vodiča a hroziacemu mikrospánku, je kamera Philips ADR820 vybavená bezpečnostnou funkciou, ktorá pravidelne vydáva varovné pípnutie a udržiava tak vodiča v bdelom stave.

    
Odolnosť proti teplu a vibráciám
        

Odolnosť proti teplu a vibráciám

Autokamera Philips ADR820 je vyrobená z vysoko kvalitných komponentov, ktoré zaručia, že prístroj bude bez problému fungovať aj v náročných jazdných podmienkach. Kamera bola testovaná v extrémnych teplotách od -10 °C do 60 °C a bez problémov zvládne aj konštantné vibrácie idúceho vozidla.

        
Intuitívne ovládanie
        

Jednoduché a intuitívne ovládanie

Na ovládanie všetkých funkcií kamery stačia iba štyri ovládacie prvky umiestnené vedľa displeja. Grafické rozhranie je navyše veľmi prehľadné a používateľsky prívetivé, takže nastavenie záznamu a prehrávania bude hračka.

Super kondenzátor
        

Vstavaný super kondenzátor

Namiesto bežného akumulátora používa kamera ADR820 super kondenzátor, ktorý je bezpečnejší, odolnejší voči vibráciám a prehriatiu a je teda ideálny na použitie v aute. Kondenzátor sa využíva predovšetkým pri ukladaní súborov v prípade núdzového nahrávania. Na klasické používanie je nutné autokameru pripojiť k externému zdroju napájania. Súčasťou balenia je 3,5 m napájací kábel s prípojkou do autozapaľovača.

Detekcia poruchy pamäťovej karty
        


Výstražný signál poruchy MicroSD karty

GoSure ADR820 je prvá kamera, ktorá je vybavená detekciou porúch pamäťových MicroSD kariet. Ak dôjde k problémom s kartou či neschopnosti zaznamenania videa, ihneď dostanete upozornenie.

Držiak s prísavkou
        

Držiak s prísavkou na bezpečné prichytenie kamery

Aby sa zabránilo pádu zariadení napr. počas kolízie alebo prudkého brzdenia, možno kameru umiestniť do kvalitného držiaka s prísavkou (voliteľné príslušenstvo), ktorý bezpečne pripevníte na čelné sklo auta.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
USB kábel, Napájací kábel/adaptér Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
100 g Hotovo!
Šírka
9,7 cm Hotovo!
Výška
6 cm Hotovo!
Hĺbka
3,1 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Micro USB kábel Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips ADR820.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií