Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips AZ328W

Zobraziť katalóg
Philips AZ328W
Rádiomagnetofón prenosný, RMS 2W, CD, CD-R / RW, MP3, FM rádio, kazetový prehrávač, LCD displej, USB, vstup Jack 3.5mm
Kód:  JPI300d3 Produktové číslo:  AZ328W/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips AZ328W

Radi počúvate hudbu vo vysokej kvalite vždy a všade? Chceli by ste si brať svoj hudobný prehrávač aj na cesty a stať sa tak hviezdou každej oslavy? Nebaví vás nudné a zastarané prenosné zariadenie bez šťavy? S produktom od značky Philips dostanete to po čom iste túžite a z reproduktorov sa bude šíriť kvalitný zvuk.

kľúčové vlastnosti

  • Štýlový Rádiomagnetofón do vašej izby
  • Reproduktory vás ohromí svojou silou
  • Využívajte jednoduchého a intuitívneho ovládania
  • Funkcia náhodného výberu vás nebude nudiť

Zážitok z počúvania

Tomuto prenosnému prehrávaču dominuje dva veľké reproduktory zasadené do striebornej konštrukcie. Na prednej strane nájdete veľké tlačidlá pre jednoduché a intuitívne ovládanie. Rovnako tu je miesto pre vkladanie vašich obľúbených kaziet. Na hornej strane produktu sa nachádza CD mechanika. Prístroj tiež ponúka možnosť pripojenia externých zariadení prostredníctvom USB portu.

V prípade, že máte radi naozaj dunivé basy, iste vás poteší funkcia Dynamic Bass Boost, ktorá vám dovolí vyžmýkať z reproduktorov to najlepšie. Funkcia náhodný výber / opakovanie zabezpečí, že vás nebude nudiť stále rovnaké poradie prehrávanej hudby. Zariadenie je plne kompatibilný is externými zariadeniami, mobilnými telefónmi a mp3 prehrávači. Takže si budete môcť prehrávať vašu obľúbenú hudbu. Zariadenie podporuje prehrávanie vo formátoch MP3-CD, CD a CD-R / RW.

Rozmery:
299 x 132 x 240 mm

napájanie:
230 V
6x C (LR14) batérie (nie sú súčasťou balenia)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips AZ328W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips AZ328W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips AZ328W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips AZ328W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips AZ328W.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií