PET AD homeoffice

Philips Azur GC4556/60

Zobraziť katalóg
Philips Azur GC4556/60
5 6 hodnotení
Žehlička – naparovacia, na bielizeň, príkon 2500 W, odvápňovanie a automatické vypínanie, použitie vody z kohútika, anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) a rýchle nahriatie, parný výkon 50 g/min, parný ráz 220 g/min, dĺžka kábla 2 m, čierna farba
Kód:  PHIZE801 Produktové číslo:  GC4556/60 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Azur GC4556/60

Ak ste sa rozhodli kúpiť žehličku s naparovaním, mohla by vás zachrániť naparovacia žehlička Philips. S príkonom až 2500 W sa v okamihu ohreje a začne vyrábať paru. Žehlička je vybavená parným výkonom 50 g/min, s ktorým ľahko zvládnete aj hrubé látky náročné na žehlenie. Ak sa stále objavujú na látke záhyby, stačí zapnúť parný ráz, ktorý je možné zvýšiť až na 220 g/min. K pohodlnej manipulácii pri žehlení prispieva 2m prívodný kábel. So žehličkou Philips rýchlo a efektívne vyhladíte pokrčené miesta a záhyby na vašom oblečení.

Hlavné prednosti žehličky Philips Azur GC4556/60

  • Naparovacia žehlička na bielizeň Philips vám pomôže so žehlením pokrčeného oblečenia
  • Príkon s výškou 2500 W žehličku rozohreje za krátky čas
  • Parný výkon žehličky je 50 g/min
  • Odolné záhyby zvládne pridaný parný ráz so silou až 220 g/min
  • Dĺžka prívodného kábla žehličky je 2 m
  • Možnosť používania vody z kohútika vďaka odvápňovaciemu systému

Vymoženosti naparovacej žehličky Philips

Žehlička Philips sa zaraďuje medzi vyhľadávané vďaka svojim pridaným funkciám. Určite vás poteší odvápňovací systém, ktorý zabraňuje tvorbe vodného kameňa. Môžete tak používať namiesto destilovanej vody aj vodu z kohútika. Protiodkvapkávací systém vám pomôže pri žehlení jemných materiálov pri nízkych teplotách, počas ktorých bývajú mnohokrát žehličky náchylné na odkvapkávanie vody na šaty. Pomocou funkcie rýchleho nahriatia môžete začať s prácou počas chvíľky. Štandardom žehličky je automatické bezpečnostné vypínanie, ktoré je dobré v prípade, že je žehlička dlhšie bez činnosti. Praktické vlastnosti žehličky na bielizeň Philips vám pomôžu žehlenie o niečo spríjemniť.

Parametre a špecifikácia

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Príkon
2 500 W Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 500 W Hotovo!
Parný výkon
50 g/min Hotovo!
Parný ráz
220 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je váha žehličky ?

Diskusia a poradňa k Philips Azur GC4556/60
Príslušenstvo pre Philips Azur GC4556/60 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Azur GC4556/60. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Azur GC4556/60. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Azur GC4556/60.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií