Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips BHD007/00 EssentialCare

Zobraziť katalóg
Philips BHD007/00 EssentialCare
4,8 25 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, cestovný, príkon 1800 W, ionizácia, studený vzduch a cestovná verzia, počet rýchlostí 3, dĺžka prívodného kábla 1.8 m, farba čierna
Kód:  EAT3070e Produktové číslo:  BHD007/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips BHD007/00 EssentialCare

Tento praktický sušič vlasov disponuje hneď niekoľkými funkciami pre dokonalý účes. Pomocou technológie ThermoProtect nastavíte optimálnu teplotu pri sušení, aby nedochádzalo k prehrievaniu vlasov. Ionizačná technológia zase redukuje vytváranie statickej energie, upravuje účes a umocňuje lesk vlasov. Funkcia Cool Shot dokáže spevniť účes pomocou výboja studeného vzduchu. Pre rýchlejšie a jednoduchšie dosiahnutie dokonalého výsledku si môžete zvoliť z troch stupňov rýchlosti. Ak radi cestujete, tak určite tiež oceníte ľahké skladovanie alebo prenášanie vďaka sklopnej rukoväti a cestovné ochranné puzdro.

Hlavné prednosti

  • Sklopná rukoväť
  • Funkcia ThermoProtect
  • Tri rýchlosti
  • Ionizačná technológia
  • Výboj studeného vzduchu Cool Shot
  • Háčik pre jednoduché zavesenie

Ľahko vysušené

Výkonný sušič Philips bol navrhnutý tak, aby pracoval oveľa tichšie než iné modely. Vstupná mriežka pre vzduch umožňuje chvíľkové zvýšenie prúdenia. Výsledkom je rýchlejší a efektívnejší výkon sušenia s príjemným a tichším zvukom. Ak cestujete za hranice do štátu s iným napätím v elektrickej sieti, oceníte tiež praktický prepínač napätia. Manipuláciu s prístrojom vám zasa uľahčí dostatočne dlhá prívodná šnúra. K ľahkému uskladneniu a okamžitému použitiu môžete použiť aj háčik na zavesenie prístroja potiahnutý gumou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

prosím jakou má hmotnost?

Can this hairdryer also work on 110 volt as used in America?

Dobrý den, lze sundat zadní mřížku a vyčistit tak vlasy z lopatek? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Philips BHD007/00 EssentialCare
Príslušenstvo pre Philips BHD007/00 EssentialCare Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BHD007/00 EssentialCare. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BHD007/00 EssentialCare. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BHD007/00 EssentialCare. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BHD007/00 EssentialCare.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií