AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Philips BHD029/00 DryCare Essential

Zobraziť katalóg
Philips BHD029/00 DryCare Essential
4,6 18 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, príkon 1600 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 1.8 m,
Kód:  EAT3070f Produktové číslo:  BHD029/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips BHD029/00 DryCare Essential

Sušič vlasov umožňuje až 6 kombinácií nastavenia teploty a rýchlosti pri tvorení stylingu. Vďaka inovatívnej konštrukcii ventilátora dosahuje prístroj spotrebu elektrickej energie 1 600 W, pričom výkon zodpovedá 2 100 W. Funkcia ionizácie zanecháva vlasy vitálne a lesklé a zabraňuje nadmernému krepovateniu a štiepeniu. Studený vzduch tiež fixuje účes a nie je už nutné používať finálny lak na vlasy. Pre väčšiu koncentráciu vzduchu ponúka sušič aj úzku hubicu. Prístroj sa zahrieva rovnomerne, maximálne tak znižuje riziko prehriatia, zároveň technológiou ThermoProtect poskytuje optimálnu teplotu a ochranu pred prehrievaním vlasov. Sušič vlasov Philips DryCare Essential pomáha rýchlo vytvoriť požadovaný účes bez námahy a poškodených vlasov.

Dôležité vlastnosti

  • Sušič dosahuje v pomere spotreba/výkon výkon väčší až o 500 W vďaka inovatívnej konštrukcii vetráka
  • Technológia ionizácie zanecháva vlasy vitálne a lesklé a zabraňuje nadmernému krepovateniu
  • Studený vzduch fixuje účes
  • Sušič sa zahrieva rovnomerne, znižuje riziko prehriatia
  • Držadlo je prispôsobené pre pohodlné držanie v ruke
  • Technológia ThermoProtect poskytuje optimálnu teplotu a ochranu pred prehrievaním vlasov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ve špecifikcich se píše “Příkon- 1600W” ale samotný výkon nikde uveden není. Takže má otázka zní, jaký je jeho výkon? Diky předem

Diskusia a poradňa k Philips BHD029/00 DryCare Essential
Príslušenstvo pre Philips BHD029/00 DryCare Essential Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BHD029/00 DryCare Essential . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips BHD029/00 DryCare Essential. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips BHD029/00 DryCare Essential. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BHD029/00 DryCare Essential.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií