AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips BHD176/00

Zobraziť katalóg
Philips BHD176/00
4,8 18 hodnotení
Fén na vlasy s ionizátorom, s difuzérom, príkon 2200 W, ionizácia a studený vzduch, počet rýchlostí 2, počet teplôt 3, difuzér a koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 1.8 m, farba čierna
Kód:  EAT3064d Produktové číslo:  BHD176/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips BHD176/00

Výkonný a štýlový sušič vlasov Philips DryCare Pro je vybavený profesionálnym AC motorom, ktorý dosahuje rýchlosť vzduchu až 95 km/h, čo zaručuje profesionálne výsledky ako od kaderníka. Okrem toho sa pýši nízkou hmotnosťou a ergonomicky tvarovanou rukoväťou, vďaka čomu je manipulácia s ním oveľa jednoduchšia a pohodlnejšia. Nechýba ani funkcia ionizácie, ktorá umožňuje antistatické sušenie a výsledkom sú nádherne lesklé, hladké a dokonale upravené vlasy.

Nepostrádateľná je aj profesionálna funkcia tlačidla Cold Shot poskytujúca intenzívny prúd studeného vzduchu, ktorý poslúži pre záverečnú modeláciu a fixáciu účesu. Technológia ThermoProtect poskytuje optimálnu teplotu pri vysúšaní a ponúka ochranu pred prehrievaním vlasov. Vyberať si môžete z 3 nastavení teploty a 2 rýchlostí pre úplnú kontrolu a presné vysúšanie aj úpravy.

Kľúčové vlastnosti

  • 2200 W pre rýchle a výkonné vysúšanie
  • 7 mm stylingový koncentrátor pre perfektné výsledky stylingu
  • Ionizátor pre lesklé vlasy bez poškodenia
  • Difuzér zväčšuje objem pre vlnité vlasy a živé účesy
  • Rýchle vysúšanie, výkonný motor AC
  • Funkcia rýchleho ochladenia, prúd chladného vzduchu pre úžasný štýl
  • Minimálne poškodenie vlasov
  • Nastavenie teploty vďaka technológii ThermoProtect
  • Nízka hmotnosť

Parametre a špecifikácia:

Napätie:
110 - 127 V/220-240 VV

Frekvencia:
50-60 Hz

Príkon:
2200 W

Dĺžka kábla:
1,8 m

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v nabídce u tohoto fénu máte "DOPRAVA ZDARMA".Ale při sestavování objednávky (ve které je pouze tento fén) žádnou dopravu zdarma nenabízíte. Můžete mi poradit jak se na dopravu zdarma dostanu/zvolím.Děkuji

Diskusia a poradňa k Philips BHD176/00
Príslušenstvo pre Philips BHD176/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips BHD176/00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips BHD176 / 00.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií