PET PET

Philips VisaPure Čistiaca kefka na tvár SC5275/10

Zobraziť katalóg
Philips VisaPure Čistiaca kefka na tvár SC5275/10
4,9 7 hodnotení
Čistiaca sada 2 nastavenia rýchlosti, 2 náhradné kefky, časovač pre 3 zóny pokožky, 6 hod. nabíjanie 30min prevádzky, vodoodolný
Kód:  EAN3520i Produktové číslo:  SC5275/10 Stránky výrobcu
Philips VisaPure Čistiaca kefka na tvár SC5275/10 Predaj skončil

Philips VisaPure Čistiaca kefka na tvár SC5275/10

Každodenné čistenie tváre

Pozdvihnite každodenné čistenie tváre na úplne novú úroveň. Philips prichádza s inovatívnou technológiou, ktorá prináša revolučné riešenie v odvetví starostlivosti o pleť. Čistiaca sada Philips VisaPure SC5275/10 ponúka maximálne komfortný spôsob, ktorý dlhodobo udrží vašu pokožku čistú, hladkú a žiarivú.

 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Každodenní čištění obličeje
 
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Speciální výměnné kartáčky
 

Špeciálne výmenné kefky

Čistiaca kefka je tiež vodotesná, preto ju môžete využívať v sprche. Naviac je možné ju kedykoľvek očistiť pod tečúcou vodou. Bezdrôtové použitie je veľmi komfortné a umožňuje pohodlnú manipuláciu. Philips VisaPure je vybavený 2 špeciálnymi výmennými kefkami.

Jedna je vhodná pre normálnu pokožku a druhá slúži na jemnú starostlivosť o citlivú pokožku. V balení ďalej nájdete návod, nabíjací a úložný podstavec, napájací adaptér a stručný návod na rýchle použitie.

 

Ľahko odstráni všetky nečistoty

Prístroj VisaPure disponuje 2 rôznymi rýchlosťami, ktoré umožňujú efektívne kombinovať jemné a hĺbkové čistenie. Rotujúca vibračná kefka postupne odbúrava všetky nečistoty pleti vrátane odumretých kožných buniek a zvyškov make-upu.

Pracuje dôsledne a rovnomerne, aby docielil komplexného peelingu. Na ešte komfortnejšie a dôkladnejšie vyčistenie využijete funkciu časovača pre 3 zóny pokožky.

 

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Snadno odstraní veškeré nečistoty
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips VisaPure Čistiaca kefka na tvár SC5275/10
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips VisaPure Čisticí kartáček na obličej SC5275/10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Visapure Reinigungsbürste für Gesicht SC5275 / 10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Visapure Reinigungsbürste für Gesicht SC5275 / 10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips VisaPure Tisztító kefe arc SC5275 / 10.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií