Philips ClearTouch Air GC568/65

Zobraziť katalóg
Philips ClearTouch Air GC568/65
Parný generátor naparovač odevov, príkon 2200W, rýchle nahriatie, trvalý výstup pary až 4g / min, 3 úrovne nastavenia intenzity pary, XL nerezová naparovacia plocha SmartFlow Gold, technológie AirStrech, odnímateľné ramienko, rukavice, ergonomický dizajn, nastaviteľná výška držiaka, odnímateľná nádržka na vodu 1200ml , možné používať vodu z kohútika, funkcia automatického čistenia, bezpečné používanie aj na jemných materiáloch
Kód:  PHINO001 Produktové číslo:  GC568/65 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips ClearTouch Air GC568/65 Predaj skončil

Philips ClearTouch Air GC568/65

Naparovač ClearTouch Air od Philips využíva špeciálnu technológiu AirStretch pre ešte lepšie výsledky v žehlení. Technológia využíva silu sania a jej nastavenia pre jemné napínanie odevov v kombinácii s hlbokým prienikom pary. Vybrať si môžete až 3 úrovne intenzity pary a ECO režim šetriaci energie. K naparovačke máte k dispozícii ramienko s výškovo nastaviteľným držiakom. Výhodou je tiež odnímateľná 3D podložka na ramienko pre lepšiu oporu vášho oblečenia. Funkcia Hang & Lock uzamykajúce ramienko poskytne jedinečnú stabilitu pre naparovanie, a využiť ho môžete pokojne na svojom bežnom ramienku, ktoré máte doma.Veľká nádržka na vodu s objemom 1,2 l má špeciálny otvor, ktorý zaručí hygienické použitie.Naparovač môžete použiť na akékoľvek druhy oblečenia, vrátane hodvábu alebo kašmíru. Po zapojení stačí vyčkať iba minútu a môžete začať.S naparovacou Philips ClearTouch Air získate tiež špeciálnu ochrannú rukavicu.

Kľúčové vlastnosti Ručné naparovač odevov Philips

  • Ručné ergonomický naparovač na všetky druhy odevov, vrátane hodvábu alebo kašmíru
  • Technológia AirStretch pre ešte lepšie výsledky v žehlenie
  • Naparovač je pripravený k práci už za 1 minútu
  • Ramienko s výškovo nastaviteľným držiakom a odnímateľnou 3D podložkou
  • Veľká nádržka na vodu s objemom 1,2 l so špeciálnym otvorom
  • S naparovacou odevy nielen upravíte, ale takisto zlikvidujete pachy a až 99,9% baktérií
  • Špeciálna ochranná rukavica

Bezpečné a účinné použitie ručného naparovačky

SmartFlow Gold naparovacia doštička zaručí tie najlepšie výsledky vďaka bezpečné a optimálnej teploty pre všetky druhy materiálov. Veľmi kvalitný zlato-keramický povrch je navyše odolný voči korózii, poškodeniu a zaistí potrebnú klzkosť. S ručným naparovacia oblečenie nielen vyžehlíte, ale navyše vďaka pare zlikvidujete odolné pachy a až 99,9% baktérií. Para sa navyše pri tom naparovačky pýši výkonom 42g / min. Životnosť vášho naparovačky predĺžite využitím funkcie odvápnenie, a výsledky dosiahnete pravidelným vyplachovaním.

Technické parametre:

Rozmery naparovačky:
33 × 182 × 33 mm

Hmotnosť aj s obalom:
6,18 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
2 200 W Hotovo!
Doba nahriatia
60 s Hotovo!

Ostatné

Dĺžka prívodného kábla
1,6 m Hotovo!
Farba
Zlatá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips ClearTouch Air GC568/65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips ClearTouch Air GC568/65. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips ClearTouch Air GC568/65.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií