PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips HD9351/91 Daily Collection

Zobraziť katalóg
Philips HD9351/91 Daily Collection
4,7 20 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – antikorová, objem 1,7 l, vo farbe antikora, príkon 2200 W, filter, kontrolka prevádzky, otočná základňa, skrytá špirála a tepelná poistka, automatické vypnutie, ochrana pred chodom naprázdno, ochrana proti prehriatiu a ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter
Kód:  PHIDA351 Produktové číslo:  HD9351/91 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HD9351/91 Daily Collection

Pripravte si vriacu vodu na čaj alebo kávu v priebehu niekoľkých málo sekúnd s atraktívnou varnou kanvicou Philips HD9351 / 91 Daily Collection, ktorá je vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a vybavená skrytým plochým vyhrievacím telesom pre rýchle zovretie a jednoduché čistenie. Samozrejmosťou je ukazovateľ hladiny vody pod rukoväťou pre váš dokonalý prehľad. Vďaka jej objemu 1,7 l uvaríte dostatok vody pre celú rodinu alebo vašich kolegov.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Philips Daily Collection HD9351 / 91

  • Stredová základňa otočná o 360°
  • Ochrana proti varenie bez vody
  • Úložný priestor pre kábel
  • Odnímateľný filter vodného kameňa
  • Elegantné vyhotovenie z nehrdzavejúcej ocele
  • Dobre čitateľný vodoznak

Praktická a bezpečná kanvica

Kanvicu HD9351 / 91 Daily Collection môžete ľahko naplniť náustkom, alebo po otvorení viečka. To je opatrené pružinou a veľkým otvorom pre jednoduché plnenie a čistenie. Svetelný indikátor vás bude vždy informovať o stave kanvice (zapnuté / vypnuté). S odnímateľným filtrom vodného kameňa si môžete byť vždy istí, že váš nápoj nikdy nebude zdravotne závadný. Kanvica sa umiestňuje na bezdrôtovú základňu otočnú o 360° pre ľahké zdvíhanie a kladenie.

Spoločnosť Philips myslí aj na vaše bezpečie. Preto je do varnej kanvice zabudovaný štvornásobný bezpečnostný systém proti skratu a vyvretiu vody, s automatickým vypnutím po uvarení alebo po zdvihnutí zo základne. Ergonomická rukoväť a protišmykové podložky dovoľujú pohodlnú manipuláciu s nádobou. Nechýba ani priestor pre navinutie kábla, tak aby vám neprekážal na kuchynskej linke.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu, Tepelná poistka Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dorbý deň, čo prosím znamená v popise produktu cena €6,63 za kus, mám to chápať tak , že sa jedná o multibalenie rýchlovarnej konvice, čo pri súčasnej cene predstavuje 6 konvíc v balení? Vďaka

Dobrý deň, prosím vás horné vicko je cele z nerezu aj z vnútornej strany? Lebo niektoré majú síce zvonku nerez ale zvnútra plast. Ďakujem za odpoveď

Dobrý den, jaká je prosím délka přívodní šnůry? U její levnější verze s plastovým vrchlíkem si zde lidé stěžovali na 60cm krátkou přívod. šnůru.

Diskusia a poradňa k Philips HD9351/91 Daily Collection
Príslušenstvo pre Philips HD9351/91 Daily Collection Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD9351/91 Daily Collection. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Daily Collection HD9351 / 91. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Daily Collection HD9351 / 91.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií