AlzaBoxy Q1 AlzaPlus SDA sk

Philips DryCare BHD282/00

Zobraziť katalóg
Philips DryCare BHD282/00
4,8 5 hodnotení
Fén na vlasy 2300W, 3 nastavenia teploty, 2 nastavenia rýchlosti, ionizácia, impulz studeného vzduchu
Kód:  EAT3070b Produktové číslo:  BHD282/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips DryCare BHD282/00

Vďaka technológii IONIC dosiahnete takého lesku vlasov, o akom sa vám ani nesnívalo. Je vybavený aj ochranou proti presušeniu vlasov a technológiou Cool Shot pre fixáciu účesu po sušení. Dokonalého stylingu dosiahnete s týmto ľahkým sušičom vlasov i vďaka 14milimetrovému koncentrátoru a maximálny objem vďaka difuzéru, ktorý z vašich rovných vlasov urobí bez problémov kučierky a z unavených vlasov poriadnej háro. Vlasy nebudú strapaté ani poškodené, ionizátor im dodá lesk bez poškodenia.

Ešte nikdy ste nemali pri fénovaní toľko možností: Rovné, alebo kučierky? Strapaté, alebo fixácia účesu? Variabilný účes dosiahnete aj pomocou troch stupňov nastavenia teploty a dvoch stupňov nastavenia rýchlosti, čím máte svoj ?tyling pod maximálnou kontrolou. Elegantný a štýlový sušič v purpurovej farbe nesmie chýbať v žiadnej výbave.

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon sušenie 2 300 W
  • Technológia IONIC
  • Keramický prvok zabraňujúci presušeniu
  • Technológia Cool Shot
  • Objemový difuzér, koncentrátor pre presný styling
  • Nastavenie teploty ThermoProtect
  • Nastavenie rýchlosti
 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips DryCare BHD282/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DryCare BHD282/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DryCare BHD282 / 00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DryCare BHD282 / 00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips DryCare BHD282/00.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií