Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Philips DTB3185

Zobraziť katalóg
Philips DTB3185
3,8 4 hodnotení
Mikrosystém RMS 80W, systém 2.1 so vstavaným subwooferom, CD-R / RW, LCD displej, DAB + FM radio, dual dock kompatibilný s iPhone, iPod, USB 30pin aj lightning, Bluetooth s aptX A2DP, AVRCP, vstup 3.5mm
Kód:  JPI101c5 Produktové číslo:  DTB3185/10 Stránky výrobcu

Philips DTB3185

Štýlový mikrosystém PHILIPS DTB3185 je špičkovým hudobným zariadením, ktoré sa stane perfektným doplnkom vašej modernej domácnosti. Systém je kompatibilný s Lighting aj klasickým Apple konektorom, a tak si vychutnáte hudbu a zároveň dobijete jeho batériu. Výhodou systému je aj rozhranie Bluetooth, cez ktoré si vychutnáte obľúbené pesničky bez nutnosti káblov a v bezstratovom prenose aptX. Nechýba ani USB na prehrávanie hudby z pamäťových zariadení vo formáte MP3 a WMA. Ďalšou výhodou systému je tiež prítomnosť prehrávača CD a CD-RW. V prípade, že vás vlastná hudba omrzí, je kedykoľvek možné naladiť prostredníctvom digitálneho tunera obľúbenú rozhlasovú stanicu DAB či FM.

Ten správny pôžitok z počúvania vám zaistia vyladené reproduktory doplnené o 5,25"subwoofer, takže systém poskytne ideálny zvuk vo všetkých frekvenčných pásmach. Počujete čisté vokály rovnako ako mohutné basy zvýrazňujúce rytmus. Inovatívne digitálne ovládanie zvuku vám zaručí čo najlepšiu reprodukciu hudby pomocou presného nastavenia zvukových pásiem, aby zodpovedala typu prehrávanej hudby. Zaujme tiež zakriveným dizajnom reproduktorov, čím je dosiahnuté precíteného zážitku zo širokého stereofónneho zvuku. Toto vyhotovenie v tvare monobloku perfektne zapadne do akéhokoľvek interiéru.

Parametre a špecifikácie:

Kompatibilita doku:
iPhone 5, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S
iPod nano 7th generácie, iPod touch 5th generácie, iPod 4th generácie, iPod 5th generácie, iPod 6th generácie, iPod nano 1st generácie, iPod nano 2nd generácie, iPod nano 2nd generácie, iPod nano 3rd generácie, iPod nano 3rd generácie, iPod nano 4th generácie, iPod nano 4th generácie, iPod nano 5th generácie, iPod nano 5th generácie, iPod nano 6th generácie, iPod touch 2nd gen 8/16 / 32GB, iPod touch 2nd Gen 8/16 / 32GB, iPod touch 2nd generácie, iPod touch 2nd generácie, iPod touch 3rd generácie, iPod touch 4th generácie

Zvuk:
Maximálny výstupný výkon (RMS): 80 W
Vylepšenie zvuku: digitálny ovládania zvuku

Reproduktory:
Počet vstavaných reproduktorov: 5
Typ subwoofera: Aktívny
Mm reproduktor: 3" basový reproduktor x2 s výškovými reproduktormi
Ovládač subwoofera: 5,25 "x1

Prehrávanie zvuku:
Médiá pre prehrávanie: CD, CD-R / RW, MP3-CD, USB jednotka Flash, WMA-CD
Podpora ID3 tagov

Tuner:
Typ: DAB / DAB +, FM mono, FM stereo
Predvoľby staníc: 20
Vylepšenie tunera: automatické digitálne ladenie, automatické vyhľadávanie, Jednoduchá inštalácia (Plug & Play)

Možnosti pripojenia:
USB: Port USB
Vstup audio (3,5 mm): Áno
Bluetooth (s aptX)

Ostatné:
Budíky: CD budík, Rádiobudík, USB alarm, budík iPod
Hodiny: Na hlavnom displeji, Časovač
Nabíjačka: iPod, iPhone, iPad, iPad Mini
Typ displeja: LCD
Typ zavádzania: Predné, Vstupný slot

Rozmery:
238 x 899 x 234 mm

Hmotnosť:
9 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips DTB3185 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DTB3185. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DTB3185. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips DTB3185. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips DTB3185.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií