AP+ nový vizuál AD homeoffice

Philips DuoPack MG9710/90

Zobraziť katalóg
Philips DuoPack MG9710/90
4,6 32 hodnotení
Zastrihávač – na vlasy a fúzy, chĺpky v nose, telo, chrbát, pánsky, umývateľné nadstavce, samoostriace čepele, vodoodolný, digitálny displej, rýchle nabitie, indikátor nabíjania LED, vodotesný, nastavenie dĺžky a ergonomická protišmyková rukoväť, 15 nadstavcov, materiál čepelí oceľ, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 7 mm, na akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
Kód:  PHIZA261 Produktové číslo:  MG9710/90 Stránky výrobcu

Philips DuoPack MG9710/90

Philips Logo

Philips Multigroom Series 9000
12 v 1 – na tvár, vlasy a telo MG9710/90

Prémiová súprava na kompletnú dokonalú úpravu celého tela

Vyšperkujte svoj štýl so súpravou zastrihávačov, umožňujúcou multifunkčnú starostlivosť o fúzy, vlasy a chlpy na tele, vďaka viacúčelovému zastrihávaču Philips a hybridnému zastrihávaču Philips OneBlade. V súprave získate 12 presných nadstavcov na viacúčelový zastrihávač, vrátane šiestich hrebeňov. Strihač si jemne a efektívne poradí i s chlpmi v ušiach a v nose. Kvalitné samoostriace čepele sa o seba za chodu jemne trú a zostávajú tak mimoriadne dlho ostré. Jedinečná súprava vám umožní zastrihnúť vlasy, fúzy aj chlpy na tele či už preferujete suché, či mokré holenie. S OneBlade doladíte svoje fúzy a krivky tváre s jedinečným dvojstranným ostrím dokonca aj v sprche vďaka vodotesnosti celého zastrihávača. Oba zastrihávače majú bezdrôtovú prevádzku a ergonomicky tvarované rukoväti kvôli jednoduchému a pohodlnému použitiu.

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Zastrihávač 12 v 1 na tvár, vlasy a telo

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Hybridný zastrihávač OneBlade

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Mokré a suché použitie

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Prehrať video

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Unikátna technológia DualCut a OneBlade

Vychutnajte si maximálnu presnosť vďaka technológii DualCut a dvojnásobnému počtu čepieľok na multifunkčnom zastrihávači 12 v 1. Samoostriace oceľové čepieľky sa o seba jemne trú a navzájom sa tak brúsia. Výsledkom sú rovnako ostré čepieľky aj po troch rokoch používania.
Hybridný zastrihávač Philips OneBlade je vybavený revolučnou technológiou na styling tváre a starostlivosť o vzhľad. Kopíruje obrysy tváre, dokáže zastrihnúť, vytvarovať a oholiť fúzy všetkých dĺžok po celej tvári. Vďaka systému dvojitej ochrany a kĺzavému povlaku v kombinácii so zaoblenými špičkami, je holenie ľahšie a pohodlnejšie. Technológia holenia predstavuje rýchlo sa pohybujúce ostrie (200× za sekundu), ktoré je účinné aj na dlhšie fúzy. Vytvorte v akomkoľvek smere čisté línie, vďaka unikátnemu ostriu vhodnému aj na citlivú pokožku, a dodajte svojmu vzhľadu jedinečný štýl.

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Tvár, vlasy a telo

Pomocou dvanástich nadstavcov v príslušenstve zastrihávača pohodlne zastrihujte a upravujte svoju tvár, vlasy a telo, využijete tak maximálnu univerzálnosť kovového zastrihávača, detaily tvaru kontúr a hladké oholenie doladíte s OneBlade vďaka špeciálnemu obojstrannému ostriu. S holiacim strojčekom na telo pohodlne oholíte oblasť pod krkom a na tele vďaka širokému výberu špeciálnych nadstavcov. Jedinečný systém ochrany pokožky chráni aj tie najcitlivejšie telesné partie a umožňuje chlpy pohodlne zastrihávať až na 0,5 mm. Nežiaduce chlpy v nose a ušiach odstránite ľahko a pohodlne so špeciálnym nadstavcom. Presný holiaci strojček použijete po zastrihávaní na doladenie okrajov na tvári, brade a krku, na najmenšie detaily potom využijete hybridný OneBlade, ktorý dokonale kopíruje krivky tváre. Vytvorte precízne jemné línie, tvary a detaily, meňte svoj štýl ako sa vám páči, vďaka multifunkčnej výbave.

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Variabilita nadstavcov

Súčasťou balenia je šesť hrebeňov odolných proti nárazom: dva hrebene na strnisko (1,2 mm), jeden hrebeň na fúzy (3 až 7 mm), dva hrebene na vlasy (9, 12 mm) a jeden hrebeň na telo OneBlade (3 mm). Ďalší nadstavec vám pomôže zbaviť sa chĺpkov v nose a ušiach, alebo využite presný kovový zastrihávač, presný holiaci strojček, či nadstavec na telo.
OneBlade disponuje špeciálnou dvojstrannou čepieľkou s ostrím pohybujúcim sa 200× za sekundu pre dokonalú presnosť. Holiť a zastrihávať tak môžete všetky časti tváre a fúzy rôznej dĺžky na vami zvolenú finálnu dĺžku.

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Vodoodolnosť, suché a mokré holenie

S multifunkčným zastrihávačom sa môžete holiť podľa vašich preferencií na sucho aj na mokro. Rovnako tak OneBlade môžete použiť ako na suché, tak aj mokré holenie s penou, dokonca aj v sprche. Voľba je len na vás. Po každom použití je možné prístroje aj ich príslušenstvo jednoducho opláchnuť pod tečúcou vodou, OneBlade je vodotesný, čistenie je teda naozaj jednoduché a rýchle. Kvôli jednoduchej údržbe je súčasťou balenia aj čistiaca kefka a cestovné puzdro na praktické ukladanie.

DuoPack zastrihávač a oneblade MG9710/90

Bezdrôtová prevádzka

Oba zastrihávače majú výkonnú lítium-iónovú batériu a sú určené na bezdrôtové použitie. Multifunkčný zastrihávač môžete používať až 120 minút bez kábla po úplnom nabití (1 hodina). OneBlade po úplnom nabití (4 hodiny) zaručí dobu používania 60 minút.

Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90
Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90
Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90
Zastrihávač Philips DuoPack MG9710/90

Technická špecifikácia

Úprava vzhľadu

Počet nástrojov

12

Nástroje na vytváranie zástrihu

Kovový zastrihávač chĺpkov v nose i ušiach, Nastaviteľný hrebeň na fúzy – 3 až 7 mm, 2 hrebene na strnisko, 2 hrebene na vlasy, nasadzovací hrebeň na telo, nasadzovací chránič pokožky, kovový zastrihávač, OneBlade čepieľka navyše, Rukoväť OneBlade

Úprava tela/zastrihávanie vlasov/starostlivosti o tvár

Dlhé fúzy, krátke fúzy, strnisko, ostré línie, jemné tvarovanie, kozia briadka

Použitie

Mokré a suché použitie

Áno

Spotreba

Typ batérie

Lítium-iónová

Doba chodu

MG 120/OB 60 minút

Nabíjanie

MG úplné nabitie za hodinu, OB za štyri hodiny

Servis

2-ročná záruka

Áno

Výmenné hlavy OneBlade

QP210, QP220, QP610, QP620; vymeňte každé 4 mesiace

Ďalšia špecifikácia

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko Hotovo!
Využitie
Tvár, Telo Hotovo!
Využitie
Tvár, Telo Hotovo!
Vhodné na
Suché holenie, Mokré holenie Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko Hotovo!

Určenie

Využitie
Tvár, Telo Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár, Telo Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Suché holenie, Mokré holenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Typ

Využitie
Fúzy, Vlasy, Chĺpky v nose, Vlasy a fúzy, Telo, Chrbát Hotovo!
Typ zastrihávača
Bežné použitie Hotovo!

Vlastnosti

Počet nadstavcov
15 Hotovo!
Materiál čepelí
Oceľ Hotovo!
Počet nastavení strihu
12 Hotovo!
Ovládanie
Pomocou tlačidiel Hotovo!
Typ nadstavca
Fúzy, Vlasy, Telo, Nos Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Umývateľné nadstavce, Samoostriace čepele, Vodoodolný, Digitálny displej, Rýchle nabitie, Indikátor nabíjania LED, Vodotesný, Nastavenie dĺžky, Ergonomická protišmyková rukoväť Hotovo!

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu
1 mm Hotovo!
Max. dĺžka strihu
7 mm Hotovo!

Chod a napájanie

Čas chodu
60 min Hotovo!
Doba nabíjania
240 min Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobrý den, je u vás možné koupit samotný nabíjecí kabel?

Dobrý den, nepíše se nikde o možnosti zastřihování obočí, je nějaký nástavec nebo možnost dokoupit. Děkuji

Dobrý den, je zde nástavec na stříhání vlasů na délku 3mm? Děkuji.

Dobry den. Mam dotaz: Je tam stejny tip akumulatoru na nabijeni jako u modelu Philips OneBlade QP2630/30 ?. Jde mi o to jestli by slo touto nabijeckou nabijet a ten starsi strojek.

Dobrý deň. Dodáva sa k Philips DuoPack MG9710/90 aj nabíjačka? Je vhodný aj na intímne časti tela? Ďakujem

Akým konektorom sa strojček nabíja?

Dobry den chcem sa spytat to vazne ma strojcek min dlzku strihu 0mm? je tam volaky nadstavec ktory takto holi do hladka alebo to mam chapat ze tak kratko strihaju tie ocelove hrebenove cepielky? dakujem

Diskusia a poradňa k Philips DuoPack MG9710/90
Príslušenstvo pre Philips DuoPack MG9710/90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips DuoPack MG9710/90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips DuoPack MG9710/90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips DuoPack MG9710/90.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií