Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips Fidelio B1

Zobraziť katalóg
Philips Fidelio B1
SoundBar 5.1, 320W, bezdrôtový subwoofer, Dolby Digital, DTS, Dolby pre-logic 2, HDMI vstup, HDMI výstup ARC, USB, vstup jack 3,5mm, Bluetooth, digitálny optický vstup, diaľkové ovládanie
Kód:  WC505pk1 Produktové číslo:  B1/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Fidelio B1

Túžili ste vždy po domácom kine, ale nemáte miesto pre rozmerné zvukové systémy? Ak áno, tak 5.1 kanálový soundbar Philips Fidelio B1 je pre vás ideálnou voľbou. Funguje na princípe DTS Digital Surround a Dolby Digital, ktoré patria k tým najlepším na trhu. Zmestí sa takmer všade, a napriek tomu dokáže kvalitne ozvučiť aj veľké miestnosti. Je tomu tak vďaka výkonu až 320 W a technológii Microbeam, ktorá umožňuje vytvoriť mohutný a precízny zvuk pri zachovaní kompaktných rozmerov. Čo iste každý ocení sú aj výškové zvukovody umiestnené v hornej časti reproduktora, ktoré dodajú zvuku krištáľovú čistotu a hi-fi kvalitu. Samozrejmosťou je aj 3,5 mm jack, USB, bluetooth aptX a AAC, dva HDMI vstupy, optický digitálny vstup a digitálne ovládanie.

Kľúčové vlastnosti SoundBar Philips Fidelio B1

  • Mohutný výkon pri zachovaní kompaktných rozmerov
  • 5.1 kanálový bezdrôtový systém
  • Zvukový systém DTS Digital Surround a Dolby Digital
  • Výkon súpravy až 320 W, z toho 200 W subwoofer
  • Unikátna technológia Microbeam a výškové zvukovody
  • 3,5 mm jack, USB, bluetooth aptX a AAC, dva HDMI vstupy, optický digitálny vstup a diaľkové ovládanie

Prelomová technológia Microbeam

Inovatívna technológia Microbeam predstavuje spôsob, akým možno vytvoriť mohutný a kvalitný zvuk pri zachovaní kompaktných rozmerov reproduktora. V ňom sú rozmiestnené 4 citlivé budiče do kríža, aby umožnili prúdenie zvuku naprieč zvukovým priestorom v rozsahu 180°. Výsledkom je kompaktný zvuk, ktorý vás vtrhne do víru diania.

Krištáľový zvuk vďaka výškovým zvukovodom

Výškové zvukovody, umiestnené v hornej časti reproduktora, dodajú zvuku na čistote, a vy si tak budete môcť užiť počúvanie krištáľovej kvality. Každý zvukovod predstavuje výškový reproduktor s mäkkou kužeľovou klenbou a so systémom neodymového magnetu, ktorý disponuje vlastným zosilňovačom a ladením.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Fidelio B1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio B1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Fidelio B1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Fidelio B1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Fidelio B1.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií