AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Philips Fidelio B8

Zobraziť katalóg
Philips Fidelio B8
SoundBar – 5.1-kanálový, 400W, bezdrôtový subwoofer, Bluetooth, NFC, Dolby Atmos, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS, Ambisound, Smart Sound, HDMI 4K2K, 2× HDMI vstup, 1× HDMI výstup ARC, USB, vstup jack 3.5mm, optický digitálny vstup, možnosť montáže na stenu, diaľkové ovládanie
Kód:  WC505pn1 Produktové číslo:  B8/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Fidelio B8

Objavte úplne nepoznané audio zážitky pomocou nového SoundBar Philips Fidelio B8. Ponúkne vám 5.1.2 kanálový zvuk a je vybavený až 18 meničmi. Vďaka technológii Dolby Atmos a patentovanej technológii spoločnosti Philips Ambisound vás vtiahne do víru diania a vy si budete vďaka 3D zvuku pripadať, ako by ste sa práve nachádzali uprostred odohrávania scény. Celkový výkon súpravy tvorí až 400 W, z toho 220 W pripadá na subwoofer, ktorý vás očarí svojimi vyrovnanými a hlbokými basmi, ktoré dodajú zvuku na mohutnosti. Súprava samozrejme disponuje prvkami ako je Bluetooth s aptX a AAC, 3,5 mm jack, HDMI 4K2K a diaľkové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti SoundBaru Philips Fidelio B8

  • 5.1.2 kanálový zvuk s 18 meničmi
  • Technológia Dolby Atmos a Ambisound vám poskytnú 3D zvuk a vtiahnu vás do víru diania
  • Celkový výkon až 400 W, z toho 220 W pripadá na mohutný subwoofer
  • Bluetooth s aptX a AAC, 3,5 mm jack a HDMI 4K2K

Unikátna technológia Dolby Atmos

Dolby Atmos vám dodá pocit zvuku z výšky – predstavuje tak nový pocit, keď si uvedomujete aj zvuk, ktorý sa odohráva nad vašou hlavou. Spoločne s ostatnými dispozíciami vám súprava zaistí neopakovateľný zážitok, ktorý z prostého sledovania televízora urobí vzrušujúce dobrodružstvo.

Unikátna technológia Ambisound

Technológia Ambisound predstavuje pohlcujúci viackanálový 5.1 zvuk, ktorý nie je obmedzený pozíciou diváka alebo veľkosťou miestnosti – zaobíde sa tak bez zložitého nastavovania. Celkovo tak vytvára, vďaka psychoakustike, spracovania polí a precízneho umiestnenia zakriveného reproduktora, pocit panoramatického zážitku, ktorý si zamilujete.

 

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!
Frekvencia subwoofera od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
190 Hz Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI Hotovo!

Subwoofer

Frekvencia subwoofera od
40 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
190 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Fidelio B8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio B8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Fidelio B8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Fidelio B8. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Fidelio B8.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií