Philips Fidelio E6

Zobraziť katalóg
Philips Fidelio E6
Reprosústava – unikátny 2.1 alebo 5.1 bezdrôtový systém, Bluetooth, NFC, WiFi, Google Cast, Spotify Connect, Dolby Digital, DTS, ARC, digitálny koaxiálny a optický vstup, HDMI 4K-2K, RMS 270W
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  WC522b5 Produktové číslo:  E6/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Fidelio E6

Unikátne bezdrôtové reproduktory domáceho kina Philips Fidelio E6, ktoré s odpojiteľnými reproduktormi a subhooferem vytvárajú ohromujúci priestorový zvuk, ktorý si zamilujete. Pre lepšiu zrozumiteľnosť hlasov vašich obľúbených hrdinov je vyhradený stredový kanál s čistým podaním zvukov. So službami Google Cast a Spotify Connect si prehrá obľúbenú hudbu priamo z inteligentného zariadenie, ktoré slúži ako diaľkový ovládač. Vďaka patentovanej technológii je samozrejmosťou čistý a ničím nerušený zvuk.

Kľúčové vlastnosti

  • Dva prvotriedne nastaviteľné reproduktory
  • Bezdrôtový priestorový zvuk 5.1
  • Priestorová kalibrácia
  • HDMI 4K - 2K
  • Google Cast a Spotify Connect
  • Priestorový zvuk Dolby Digital a Logic II
  • Bluetooth

Priestorová kalibrácia

Inovatívna technológia zaisťujúca maximálne vyváženie zvuku, bez ohľadu na umiestnenie reproduktorov. Funkcia si vyhľadá vďaka špeciálnym signálom zadné reproduktory a zo získaných informácií nastaví najlepšie parametre. To znamená, že si poslucháč naplno vychutná vyvážený zvuk aj v prípade zlého rozmiestnenia reproduktorov.

Pohodlie s Google Cast a Spotify Connect

Kvalitné a plynulé prehrávanie hudby z inteligentného telefónu prostredníctvom hudobných aplikácií, navrhnuté pre maximálnu spokojnosť. Odosielanie hudby je možné z platforiem podporujúcich iOS, Android, Windows alebo Chromebook. Aby ste mohli používať Spotify Connect, je potrebná služba Spotify Premium. Potom si užívate prehliadanie a prehrávanie hudby z akéhokoľvek miesta v dome, keď máte všetky skvelé funkcie Spotify k dispozícii.

Priestorový zvuk

Vstavaný dekodér Dolby Digital spracováva zvukové informácie tak, aby zaručil zážitok z priestorového zvuku a vnem z prirodzeného prostredia. Dolby Pro Logic II ponúka päťkanálové spracovanie akéhokoľvek stereofónneho zdroja. Dizajnovo krásne výškové reproduktory s mäkkou membránou ponúkajú krištáľovo čistý zvuk pre vychutnanie najmenších detailov. Akčný film, hudba, koncert, futbalový zápas, vždy verné podanie bez skreslenia a rušenia.

Samostatne prenosné reproduktory

Obidva odnímateľné reproduktory sú vybavené Bluetooth modulom, ktorý z nich vytvára nezávislé jednotky. To znamená, že si vychutnáte počúvanie hudby nielen doma, ale aj vonku s priateľmi. Každý reproduktor má silný zvuk a ak sa vám bude zdať nedostatočný, je možné reproduktory spárovať.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, NFC Hotovo!
Frekvencia subwoofera od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
150 Hz Hotovo!
Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI, LAN (RJ-45) Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, NFC Hotovo!

Subwoofer

Frekvencia subwoofera od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
150 Hz Hotovo!

Typ sústavy

Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Bezdrátový prenos hudby Hotovo!

Charakteristika

Celkový výkon zostavy
270 W Hotovo!
Frekvencia od
150 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
8 Ohm Hotovo!

Pripojenie

Technológia
WiFi, Bluetooth, NFC Hotovo!
Vstupy
3,5 mm Jack, Digitálny optický, Digitálny koaxiálny, HDMI, Ethernet (RJ-45) Hotovo!
Výstupy
HDMI Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Bezdrôtové Hotovo!
Subwoofer
Bezdrôtové Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Fidelio E6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio E6 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Fidelio E6 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Fidelio E6 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Fidelio E6.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií