Philips GC3821 / 70

Zobraziť katalóg
Philips GC3821 / 70
Žehlička 2400W, žehliaca plocha SteamGlide Plus, stály výstup pary až 40g / min, parný ráz 160g / min, Drip-Stop, nádržka na vodu 300ml
Kód:  EAD2059n Produktové číslo:  GC3821/70 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips GC3821 / 70

Žehlička GC3821 / 70 je je dnoduché, lacná, ale veľmi účinná a kvalitné naparovacia žehlička s mimoriadnym výkonom 2400 W. Ten je využitý najmä pre rýchly ohrev celého zariadenia a pomáha udržať stály výstup pary na hodnote 40 g / min, vďaka čomu máte vždy istotu dokonalého množstvo pary pre efektívne odstraňovanie záhybov. Tiež parný impulz nijako nezaostáva a dosahuje hodnotu 160 g / min.

Najdôležitejším prvkom žehličky je jej žehliaca plocha. U tohto modelu Philips stavil na prvotriedne povrch SteamGlide Plus, ktorá má výborný sklz a jej dobre navrhnuté otvory zabezpečujú vyváženú distribúciu pary. Pre správne riadenie páry vám slúži automatická funkcia, ktorá vás nezaťažuje zložitým nastavovaním. Stačí tak len zvoliť teplotu pre odevy, ktoré žehlíte, a môžete začať.

Nádržka na vodu má objem 300 ml a proti usadzovaniu vodného kameňa vám pomôže systém Calc Clean s dvojitým účinkom. Ten zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa pomocou špeciálnych tabliet. Pravidelné odvápnenie naparovacej žehličky zaistí menej bielych škvŕn spôsobených kameňom a dlhší výkon pary, čo vedie ku kvalitnejším výsledkom žehlenie. Samozrejmosťou je potom funkcia Drip Stop, ktorá bráni vzniku škvŕn na žehlených odevoch. Špička Triple Precision umožňuje dosiahnuť aj do tých najťažších oblastí, napríklad okolo gombíkov alebo medzi záhyby.

Vlastnosti:

  • SteamGlide Plus žehliaca plocha
  • Rýchle a účinné odstraňovanie záhybov
  • Jednoduché použitie
  • Systém zabraňujúci odkvapkávaniu
  • Kontrola usadenín
  • Dosiahne do ťažko prístupných oblastí
  • Špička Triple Precision

Parametre a špecifikácie:

Kontinuálny výstup pary:
40 g / min

Parný ráz:
160 g / min

Spotreba:
2400 W

Kapacita nádržky na vodu:
300 ml

Farba:
Zelená

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips GC3821 / 70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC3821/70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips GC3821 / 70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips GC3821 / 70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips GC3821/70.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií