AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips GC4934/30 Azur Advanced

Zobraziť katalóg
Philips GC4934/30 Azur Advanced
4,8 41 hodnotení
Žehlička naparovacia, odvápňovanie, samočistenie a automatické vypínanie, príkon 3000W, objem nádržky 330ml, parný výkon 55g/min, parný ráz 230g/min, dĺžka kábla 2.5m, fialová
Kód:  PHIES009 Produktové číslo:  GC4934/30 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips GC4934/30 Azur Advanced

Philips Logo

Philips Azur Advanced
Naparovacia žehlička GC4934/30

Bezstarostné žehlenie so žehličkou novej generácie

Inteligentné žehlenie bez zdĺhavého nastavovania teploty – to je naparovacia žehlička Philips Azur Advanced. Dlhotrvajúci výkon vďaka trvalému výstupu pary - 55 g/min, parnému rázu - 230 g pre ľahké žehlenie aj tých najpokrčenejších materiálov a systému Quick Calc Release na jednoduché čistenie žehličky. O uľahčenie žehlenia sa postará žehliaca plocha SteamGlide Plus so zvýšenou odolnosťou voči poškriabaniu, ktorá sa perfektne kĺže na povrchu látky. Inovatívna žehliaca plocha s titánovou vrstvou v kombinácii s patentovanou technológiou OptimalTEMP vyžehlí všetky žehliace materiály. Nelámte si teda hlavu s triedením oblečenia pred žehlením a nastavovaním ideálnej teploty pre rôzne druhy látok. Džínsovinu, hodváb ani kašmír zaručene nespálite a vysoký parný ráz si poradí aj s tou najpokrčenejšou bielizňou. Navyše sa automaticky vypne po 2 minútach nečinnosti na žehliacej ploche alebo po 8 minútach nečinnosti na odkladacej ploche.

Žehlička Philips GC4934/30

Ľahké žehlenie

Žehlička Philips GC4934/30

Vhodná na všetky druhy látok

Žehlička Philips GC4934/30

Bez rizika spálenia

Žehlička Philips GC4934/30

Prehrať video

Žehlička Philips GC4934/30

Vysokovýkonná, 3 000 W

Žehlička je schopná rýchleho nahriatia o dve minúty od spustenia a poskytuje vynikajúci výkon - 3 000 W pre rýchlejšie žehlenie. Kapacita nádržky na vodu je 330 ml, možno ju plniť aj vodou z vodovodného kohútika a disponuje aj systémom zabraňujúcim odkvapkávaniu. Na použitie je žehlička pripravená o dve minúty od zapnutia a v kombinácii s parným rázom 230 g a stabilným výstupom pary 55 g/min vám zaručí dlhotrvajúce výsledky a výkon s rôznymi úrovňami pary. Tie si vyberiete na rukoväti žehličky.

Žehlička Philips GC4934/30

Parný ráz až 230 g

Žehlička s parným rázom 230 g prenikne hlbšie do tkanín a vyžehlí tak aj príliš pokrčené materiály.

Žehlička Philips GC4934/30

Trvalý výstup pary - až 55 g/min

Trvalý výstup pary, až 55 g/min zaručuje až o 20 % vyšší naparovací výkon na efektívne žehlenie. Na použitie je žehlička pripravená o dve minúty od zapnutia a v kombinácii s parným rázom 230 g a príkonom 3 000 W vám zaručí dlhotrvajúci výkon a výsledky s rôznymi úrovňami pary. Tie si vyberiete na rukoväti žehličky.

Žehlička Philips GC4934/30

Technológia OptimalTEMP

Inovatívna technológia OptimalTemp zaručí, že žiadnu žehliacu látku nespálite. Môžete tak žehliť všetko, od džínsoviny cez hodváb a ľanové látky až po kašmír. A to bezpečne, v akomkoľvek poradí a bez čakania na úpravu teploty alebo triedenia odevov podľa materiálu pred žehlením.

Žehlička Philips GC4934/30

Odolná žehliaca plocha

Exkluzívna žehliaca plocha SteamGlide Plus s titánovou vrstvou a 6-úrovňovým prevrstvením patrí medzi najlepšie žehliace plochy. Zaručí vám dokonalé kĺzanie na akejkoľvek žehliacej látke, je nepriľnavá, maximálne odolná voči poškriabaniu a jednoducho sa čistí.

Žehlička Philips GC4934/30

Všetky žehliace látky

Naparovať aj žehliť môžete všetky typy žehliacej látok bez toho, aby hrozilo ich spálenie. Môžete tak rýchlo a efektívne žehliť pokrčené miesta a záhyby, od džínsov a iných pevných tkanín až po háklivé oblečenie, ako napríklad hodvábne blúzky, bundy a to dokonca aj  na ťažko žehliacich odevoch s rôznymi ozdobami, gombíkmi, sponami a podobne.

Žehlička Philips GC4934/30

Quick Calc Release

Odstránenie vodného kameňa a ľahké čistenie žehličky so systémom odvápňovania Quick Calc Release – rýchle uvoľnenie vodného kameňa. Pomáha udržiavať žehličku v perfektnom stave a čistú pre dlhotrvajúci výkon naparovania, žehlenia a dlhšej životnosti. Zlepšené vytváranie pary ľahko uvoľňuje vodný kameň a do nádobky zbiera až päťkrát viac vodného kameňa.* Pre dlhodobý výkon každodenného naparovania umožňuje funkcia Rýchle uvoľnenie vodného kameňa ľahké vybratie a vyprázdnenie nádobky, len za 15 sekúnd.

Naparovacia žehlička Philips GC4934/30
Naparovacia žehlička Philips GC4934/30
Naparovacia žehlička Philips GC4934/30
Naparovacia žehlička Philips GC4934/30

Technická špecifikácia

Jednoduché použitie

Automatické vypnutie

Áno

Názov žehliacej plochy

SteamGlide Plus

Drip stop

Áno

Dĺžka napájacieho kábla

2,5 m

Kapacita nádržky na vodu

330 ml

Odstránenie vodného kameňa

Odstránenie vodného kameňa a čistenie

Quick Calc Release

Rozmery a hmotnosť

Rozmery produktu (Š × V × D)

33,3 × 17,5 × 13,5 cm

Rýchle žehlenie

Nepretržitá para

55 g/min

Spotreba

3 000 W

Parný ráz

230 g

Vertikálne naparovanie

Nie

Servis

2-ročná záruka

Áno

Ďalšia špecifikácia

Parametre a špecifikácia

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
3 000 W Hotovo!
Parný výkon
55 g/min Hotovo!
Parný ráz
230 g/min Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zajímala by mne váha této žehličky, každý napíše že je těžší?? Nikde jsem nenašla oficiální údaj o váze..Díky za odpověď.

Dobrý den. Vážně uvažuji o koupi této žehličky, avšak chtěla bych se Vás zeptat, jaké je zde ideální nastavení pro žehlení vlasů. V dostupném manuálu jsem tuto informaci bohužel nenašla, což je dle mého názoru škoda, jelikož nás tímto způsobem výrobci nesmyslně nutí ke koupi dvou prakticky stejných spotřebičů (žehliček), přestože bohatě stačí jeden. Navíc většina žen, která svou klasickou žehličku k žehlení vlasů dozajista užívá, by tuto informaci také velmi ocenila. Předem Vám děkuji za odpověď.

Dobrý den, barva této žehličky viz níže je modrá dle názvu anebo fialová jako na obrázku? Děkuji za odpověď Philips GC4934/30 Azur Advanced

dobrý deň, chcel by som sa vás spýtať na reálnu spotrebu, odporúčaný istič

Dobrý den, můžu vlít do nádržky s vodou vodu z vodovodu nebo raději destilovanou vodu. Děkuji za odpověď.

Dobrý den, prosím Vás, má tato žehlička možnost kropení? Předem Vám děkuji za odpověď.

Dobrý den, pokud je prádlo označeno (Žehlete při maximální teplotě 110 °C - nenapařujte) musí se u této žehličky vypnout napařování nebo to u ní nevadí? Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Philips GC4934/30 Azur Advanced
Príslušenstvo pre Philips GC4934/30 Azur Advanced Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips GC4934/30 Azur Advanced.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií