AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

Philips HD8652/59

Zobraziť katalóg
Philips HD8652/59
Automatický kávovar nastaviteľné mletie kávy, nastaviteľná sila kávy, keramické mlynčeky, capuccino jedným dotykom, funkcia memo, funkcia rýchleho nahrievania
Kód:  EAN3530q Produktové číslo:  HD8652/59 Stránky výrobcu

Philips HD8652/59

Espresso Philips HD8652 / 59 ocení každý milovník dobrej kávy vďaka množstvu špičkových funkcií, ktoré ponúka. Jeho elegantný dizajn v kombinácii čiernej farby a kovu bude ozdobou každého interiéru. Vysoko kvalitná technológia vám zaručí prvotriedny výkon a prípravu troch druhov kávy. Prednosťou kávovaru je keramický mlynček na kávu, ktorý z kávových zŕn extrahuje ich najlepšie esenciu. Vymoženosťou je tiež päť možností nastavenia jemnosti mletia a nastavenie sily kávy, ktoré vám umožnia prípravu pravého silného espressa či krémového cappuccina. Espresso je vybavené externou nádobou na mlieko na prípravu kávového nápoja s h odvábnou mliečnou penou.

Hlavné prednosti

  • elegantný kompaktný dizajn
  • keramický mlynček na kávu
  • 5 nastavení jemnosti mletia
  • nastaviteľná sila kávy
  • externá nádoba na mlieko
  • funkcia rýchleho nahrievania
  • príprava dvoch šálok kávy naraz
  • funkcie Memo na zapamätanie obľúbeného nápoja
  • automatický cyklus čistenia
  • funkcia MIKL CLEAN

Jednoduchá príprava obľúbeného nápoja

Obsluha kávovaru je veľmi jednoduchá, nápoje pripravíte jednoduchým stlačením tlačidla, všetky funkcie majú prístup spredu a LED indikátory vám poskytujú spätnú väzbu. Vďaka varnému bloku s rýchlym zahrievaním bude váš nápoj horúci už od prvej šálky. Súčasne môžete pripraviť aj dve šálky kávy, čo ušetrí váš čas. Na jednoduché použitie oceníte aj špičkovú pamäťovú funkciu Memo, pomocou ktorej si môžete nastaviť a uložiť vašu obľúbenú veľkosť kávy.

Jednoduché čistenie a údržba

Rovnako ako je jednoduchá obsluha, je jednoduché aj čistenie a údržba kávovaru vďaka automatickému cyklu čistenie a odstraňovanie vodného kameňa. LED indikátor vodného kameňa vás bude informovať, kedy je nutné vodný kameň odstrániť. Varnú jednotku môžete jednoducho vybrať a prepláchnuť pod tečúcou vodou. Ostatné odnímateľné časti možno umývať v umývačke riadu. Vďaka funkcii dôkladného čistenia MILK CLEAN v kávovare nezostanú žiadne zvyšky mlieka.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 400 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Príprava dvoch šálok naraz Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
32,5 cm Hotovo!
Šírka
42 cm Hotovo!
Výška
29,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
7 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HD8652/59 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD8652/59. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD8652 / 59. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD8652 / 59. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HD8652 / 59.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií