Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips Saeco HD8768/29 Moltio Premium Automatic Milk Frother

Zobraziť katalóg
Philips Saeco HD8768/29 Moltio Premium Automatic Milk Frother
Automatický kávovar 1850W, 15bar, odnímateľná nádržka na vodu 1.9l, zásobník na kávu 290g, Saeco Adapting System pre optimalizáciu mletie kávy
Kód:  EAN3534i Produktové číslo:  HD8768/29 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Saeco HD8768/29 Moltio Premium Automatic Milk Frother Predaj skončil

Philips Saeco HD8768/29 Moltio Premium Automatic Milk Frother

Exkluzívne chuťový zážitok už z jediného dúšku kávy vám ponúkne espresso Philips HD8768/29 Moltio Premium .

Vždy dokonalý šálku espressa pripravený presne pre vás podľa vašich preferencií. To vie len fuckce Memo , Ktoré umožňuje nastaviť dĺžku, silu a teplotu kávy. Na prípravu svojho obľúbeného nápoja vám tak už bude stačiť iba jedno tlačidlo.

Máte špecifické požiadavky na hrubosť kávy? Jej namletia si v tomto prístroji môžete upraviť podľa 5 úrovní nastavenia od toho najjemnejšieho pre najsilnejšie espresso, až po hrubé namletia pre ľahkú a krémovú kávu . Všetko pomelie silný 100% keramický mlynček spoločnosti Saeco . Kávové zrná sa nebudú zbytočne prehrievať, čo zaistí dokonale vyváženú chuť výsledného nápoja. Jednotlivé zrná navyše môžete ľahko vymeniť stlačením tlačidla vďaka výmennej nádobe na zrná.

Pripravujete veľa kávy? Ani to nie je problém. Varná jednotka Saeco zaručuje, že medzi jednotlivými kávami nebudete musieť čakať a pripravíte tak naozaj jednu za druhou.

Srdcom celého prístroja je varné jednotka s automatickou prevádzkou . Dostanete sa k nej veľmi ľahko priamo z prednej alebo iz bočnej strany a možno ju bez námahy vybrať a vyčistiť.

S týmto prístrojom vykúzlite tiež jedinečnú chuť cappuccina, vďaka patentovanému automatickému napeňovanie mlieka s cyklónovou komorou. Napeňovač mlieka , Ktorý baristi nazývajú tiež " Cappuccinatorom ", Čerpá mlieko priamo z krabice alebo nádoby s mliekom a automaticky ho napení a napustí priamo do vášho šálky. A vďaka exkluzívnej cyklónovej komore je zaručený prúd mlieka bez rozstrekovanie.

Pre vaše pohodlie je možné nádobku na odkvapkávanie, napeňovač mlieka či karafu na mlieko umývať v umývačke riadu. Tým ušetríte váš čas a všetko bude dokonale čisté.

Automatické čistenie a odstraňovanie vodného kameňa zabezpečí, že pri spustení alebo vypnutí prístroja sa okruh kávy automaticky prepláchne čistou vodou. Skvelá chuť kávy tak bude zaručená.

Dáte si kávu?

Parametre a špecifikácie:

Frekvencia:
50 Hz

Spotreba:
1850 W

Napätie:
230 V

Tlak čerpadla:
15 bar

Vlastnosti:

  • Funkcie Cappuccinatorom
  • Horúca voda/Parná tryska
  • Simultánne príprava
  • Kompatibilné s filtrami Brita
  • Automatické oplachovanie obvodu kávy
  • Cyklus odstraňovania vodného kameňa
  • Nastaviteľný dávkovač kávy
  • Plocha držiaka šálok
  • Rýchla para
  • Odnímateľná varná jednotka
  • Možnosť prípravy normálneho/veľkého espressa

Kapacita na kávové zrná:
290 g

Kapacita odpadovej nádobky:
15 porcií

Kapacita nádržky na vodu:
1,9 l

Maximálna výška šálky:
142 mm

Farba:
Čierna

Materiál a povrchová úprava:
Plast

Rozmery (D x H x V):
256 x 470 x 350 mm

Hmotnosť:
8,5 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Saeco HD8768/29 Moltio Premium Automatic Milk Frother Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco HD8768/29 Moltio Premium Automatic Milk Frother. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Saeco HD8768 / 29 Moltio Premium-Milchschäumer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Saeco HD8768 / 29 Moltio Premium-Milchschäumer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Saeco HD8768/29 Moltio Premium Automatic Milk Frother.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií