AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Philips HD9342/01 Viva Collection

Zobraziť katalóg
Philips HD9342/01 Viva Collection
4,3 14 hodnotení
Rýchlovarná kanvica – objem 1,5 l, strieborná farba, príkon 2200 W, filter, otočná základňa a skrytá špirála, automatické vypnutie, kontrolka chodu, ukazovateľ vodnej hladiny, vyberateľný filter, materiál sklo
Kód:  EAN1127g Produktové číslo:  HD9342/01 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HD9342/01 Viva Collection

Výkonná varná kanvica Philips HD9342/01 Viva Collection sa chváli krásnym a praktickým dizajnom z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a veľmi kvalitného skla SHOTT DURAN, vyrobeného v Nemecku. Príkon 2200 W a vykurovacie teleso rovnako z tej istej ocele sú zárukou rýchleho dosiahnutia varu. Objem nádoby1,5 l umožňuje uvariť dostatok vody pre celú rodinu. Vďaka ergonomickej rukoväti sa kanvica veľmi dobre drží, teda jej každodenné používanie bude veľmi príjemné.

Kompletne priehľadné telo s dobre čitateľnými hodnotami po oboch stranách poskytuje dobrý prehľad o množstve vody vo vnútri. Ukazovatele sú navyše odstupňované po jednej šálke. Je možné uvariť len toľko vody, koľko je potrebné. Veko disponuje tlmeným pružinovým otváraním pre pohodlnú a príjemnú manipuláciu pri napúšťaní vody. Svetelná kontrolka vás bude vždy informovať o stave kanvice (zapnuté/vypnuté). S vyberateľným a umývateľným filtrom vodného kameňa si môžete byť vždy istí, že váš nápoj nikdy nebude zdravotne závadný.

Kanvica sa umiestňuje na základňu Pirouette otočnou o 360° pre ľahké zdvíhanie a kladenie. Praktický je úložný priestor pre uloženie šnúry a postarané je aj o vašu bezpečnosť. Do varnej kanvice je zabudovaný štvornásobný bezpečnostný systém proti skratu a vyvareniu vody s automatickým vypnutím po uvarení alebo po zdvihnutí zo základne. Protišmykové podložky zaručujú bezpečnú a pohodlnú manipuláciu s nádobou.

Vlastnosti

  • Príkon: 2200 W
  • Telo zo skla SHOTT DURAN
  • Ukazovatele hodnoty po oboch stranách
  • Kapacita: 1,5 L
  • Protišmykové nožičky
  • Ergonomická rukoväť
  • Úschovňa pre šnúru
  • Automatické vypnutie
  • Základňa Pirouette otočná o 360°
  • Ručné otváranie veka
  • Dĺžka kábla: 0,75 m
  • Frekvencia: 50/60 Hz
  • Napätie: 220-240 V

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 200 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HD9342/01 Viva Collection Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HD9342/01 Viva Collection. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HD9342/01 Viva Collection. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HD9342/01 Viva Collection.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií