AlzaBoxy Q1 Aplikace

Philips HR2096 / 00

Zobraziť katalóg
Philips HR2096 / 00
4,8 45 hodnotení
Stolný mixér brúsený hliník, 800 W, drvenie ľadu, šľahanie, pulzné ovládanie, nádoba 2 l
Kód:  EAV4050a Produktové číslo:  HR2096/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HR2096 / 00

Stolný mixér PHILIPS HR2096 sa chváli silným motorom s výkonom 800 W a trojčinným ostrím pre efektívne sekanie a mixovanie. Pomôže vám pri nespočetných domácich prácach a ušetrí veľké množstvo času. Zaujme tiež unikátny dizajn nádoby, umožňujúci maximálne efektívne mixovanie a dokonalé premiešanie všetkých ingrediencií. Užívateľské ovládanie uľahčuje možnosť plynulého nastavenia otáčok a prehľadný podsvietený displej. Nechýba ani tlačidlo pulzného režimu, vďaka čomu je možné pripraviť dnes toľko populárne smoothie koktaily. Svoje využitie si nájde predprogramovaná funkcia drvenia ľadu.

Možnosť umývať všetky diely mixéra okrem základne v umývačke je pohodlná a rýchla cesta k čistej kuchynskej linke. Praktická je aj možnosť využiť odnímateľné vlastnosti nožov. V neposlednom rade je možné spomenúť výhodu v podobe priestoru na uloženie šnúry. Ako už je tomu u podobných zariadení zvykom, ponúkajú ako hodnotný bonus celý rad inteligetného príslušenstva, medzi ktoré patrí napríklad vysoko kvalitná sklenená nádoba s objemom dva litre a stierka pre ľahké premiešanie ingrediencií. Robustné antikorové vyhotovenie samotného mixéra predstavuje dostatočnú garanciu dlhej životnosti spotrebiča.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

stolný mixér

Výkon motora:
800 W

Materiál:
brúsený hliník

Systém mixéra:
trojčinné ostrie

Ovládanie:
Podsvietený displej
Plynulé nastavenie otáčok
tlačidlo pulzného režimu

Príslušenstvo:
Unikátna nádoba pre efektívne mixovanie
Sklenená nádoba s objemom 2 l (kapacita potravín 1,5 l)
Stierka pre ľahké premiešanie ingrediencií

Ďalšie vlastnosti:
Možnosť prípravy smoothie kokteilov
Predprogramovaná funkcie drvenie ľadu
Všetky diely okrem základne možno umývať v umývačke
Ľahké čistenie
Odnímateľné nože
Protišmykové plôšky

Dĺžka kabeláže:
1 m

Farebné vyhotovenie:
antikoro

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HR2096 / 00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HR2096/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HR2096 / 00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HR2096 / 00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HR2096/00.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií