Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips HTL3140S

Zobraziť katalóg
Philips HTL3140S
SoundBar 2.1ch, RMS 200W, bezdrôtový subwoofer, HDMI, USB, vstup jack 3.5mm, Bluetooth, NFC, diaľkové ovládanie
Kód:  WC505p4a Produktové číslo:  HTL3140S/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips HTL3140S

Spoločnosť Philips sa objavuje na trhu už viac ako 120 rokov. Jej zmysluplné inovácie zlepšujú kvalitu života miliónov ľudí a vytvárajú tak silnú a dôveryhodnú značku.

Nie ste spokojní so zvukovým podaním integrovaných reproduktorov na vašej televízii? SoundBar Philips HTL3140S vám poskytne prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok ešte o kúsok vyššie. O to sa postará celkový výkon 200 W.

Použitá technológia Virtual Surround simuluje multikanálové domáce kino a prináša plnohodnotný priestorový zvuk s kódovaním Dolby Digital, ktoré spracúva zvukové informácie tak, aby zaručilo zážitok z priestorového zvuku a až šokujúco prirodzené prostredie.

Hlavné slovo má SoundBar s precízne prekresleným pohlcujúcim zvukom. O poriadnu třaskavost filmov, hudby i hier sa postará 120 W subwoofer, ktorého 5,25 palcový basový menič dokáže zabouřit s veľkou silou.

Užívajte si voľnosť prehrávania a dajte zbohom obťažujúcim káblom.
Reproduktory majú bezdrôtovú technológiu Bluetooth, takže pripojenie mobilného telefónu či tabletu bude úplnou hračkou. Jednoducho reproduktor zapnete, aktivujete párovanie Bluetooth a spustíte streamovanie hudby. Zapojenie televízia urobíte cez optický vstup zvuku.

Pre jednoduché ovládanie na diaľku je v balení pribalený ovládač.

Parametre a špecifikácia

Typ pripojenia
AUX, Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Frekvencia subwoofera od
45 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
200 Hz Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
AUX, Digitálne koaxiálne, Digitálne optické, HDMI Hotovo!

Subwoofer

Frekvencia subwoofera od
45 Hz Hotovo!
Frekvencia subwoofera do
200 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips HTL3140S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips HTL3140S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips HTL3140S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips HTL3140S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips HTL3140S.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií