Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips Hue Discover + Yale Sync alarm kit IA-311

Zobraziť katalóg
Philips Hue Discover + Yale Sync alarm kit IA-311
Set , set pre inteligentnú domácnosť
Kód:  PhilYale5BUN Stránky výrobcu
Philips Hue Discover + Yale Sync alarm kit IA-311 Predaj skončil

Philips Hue Discover + Yale Sync alarm kit IA-311


Inteligentné zabezpečenie domácnosti v podaní Yale a Philips Hue

Predstavte si, že prídete domov a ihneď po odomknutí sa vaša domácnosť rozsvieti. Alebo, že ak pri odchode zabudnete zamknúť, prípadne zhasnúť svetlá, tak sa nebudete musieť vracať naspäť. Príde vám to nemožné? Vďaka jedinečnému prepojeniu produktov Yale a Philips Hue sa tieto inteligentné riešenia stávajú skutočnosťou. Dverné zámky, alarmy a svetlá sú neoddeliteľnou súčasťou každého domu či bytu, a preto má zmysel ich spravovať spoločne. Jednoduchým spôsobom tak môžete vytvoriť funkčnú kombináciu zabezpečovacieho systému a inteligentného osvetlenia, ktorá ochráni váš domov pred zlodejmi, umožní zdieľanie prístupu do vašej domácnosti, ale aj ušetrí zbytočné výdavky za elektrinu.


Na čo sa môžete tešiť v tejto sade?

Táto sada obsahuje inteligentný domový alarm Yale Sync alarm kit IA-311 s centrálnou jednotkou Sync HUB, dvoma dvernými/okennými senzormi, kľúčenkou AC-KF a pohybovým senzorom PET-PIR, ktoré vašu domácnosť dokonale ochránia proti zlodejom. Druhou položkou je LED reflektor Philips Hue Discover na vnútorné aj vonkajšie použitie, s IP44 krytím a možnosťou nastaviť viac ako 16 miliónov farieb osvetlenia. Integráciou sady Yale Smart Alarm Kit s Philips Hue Discover dostanete zabezpečenie svojej domácnosti na vyššiu úroveň napr. pri spustení inteligentného domáceho alarmu Yale Sync bude reflektor blikať na červeno, čím vyplaší zlodeja, a navyše upozorní susedov a okoloidúcich.



Yale Sync alarm kit IA-311

Plne bezdrôtový systém Yale Sync Alarm IA-311 obsahuje tri základné bezpečnostné zariadenia, ktoré vašu domácnosť dokonale ochránia proti zlodejom. Vďaka širokému pokrytiu s dosahom signálu 200 metrov ľahko zabezpečíte aj objekty nachádzajúce sa na záhrade alebo priľahlom pozemku. Jednotlivé zariadenia je možné navyše ovládať na diaľku cez mobilnú aplikáciu Yale Home s možnosťou zasielania bezpečnostných notifikácií na vaše mobilné zariadenia. Yale Smart Living je možné rozšíriť o viac ako 40 ďalších zariadení, ktoré obohatia bezpečnostný systém o ďalšie funkcie a zaistia tak ešte dôkladnejšie zabezpečenie vašej domácnosti. Medzi dodávaným príslušenstvom nájdete napr. kamery, detektor dymu, smart zásuvky, zámky, vypínače a ďalšie.

Pokročilé bezpečnostné funkcie a jednoduchá inštalácia

Geolokačná funkcia vám pri odchode z domu alebo bytu pripomenie, že máte domácnosť zabezpečiť. Na maximálnu ochranu zariadení využíva šifrovaný prenos dát s plávajúcim kódom a nechýba ani pokročilá detekcia rušenia signálu. Bezpečnostný systém Yale Sync Alarm IA-311 je okrem centrálnej jednotky kompletne bezdrôtový a na jeho sprevádzkovanie nie sú potrebné žiadne obťažujúce káble. Jednotlivé komponenty sú prednastavené, takže samotná inštalácia systému je veľmi jednoduchá a rýchla a zvládne ju naozaj každý.

Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej sady Yale Sync Alarm IA-311

  • Dostupný a plne bezdrôtový systém zabezpečenia domácnosti
  • Pohodlné ovládanie cez smartfón s mobilnou aplikáciou Yale Home (Android, iOS)
  • Možnosť k systému pripojiť až 40 jednotiek
  • Dosah signálu až 200 metrov
  • Centrálna jednotka je vybavená 100 dB sirénou
  • Kompatibilita s hlasovým asistentom Amazon Alexa
  • Integrovaná geolokačná funkcia
  • Jednoduchá inštalácia
  • Yale Sync Alarm IA-311 obsahuje centrálnu jednotku Sync HUB, 2× dverný/okenný senzor, kľúčenku AC-KF a pohybový senzor PET-PIR


Exteriérový LED reflektor Discover

Philips Hue Discover je špeciálne navrhnutý na vonkajšie použitie – kvalitné spracovanie z hliníka a syntetických materiálov je odolné proti vplyvom počasia a spĺňa štandard odolnosti IP44. Vďaka možnosti nastavenia 16 miliónov farieb sú vaše možnosti takmer neobmedzené. Priestor môžete vyfarbiť na špeciálne príležitosti alebo odpočívať s bielym svetlom s možnosťou nastavenia od hrejivého žltého po chladné biele. Pohodlne a ľahko sa ovláda doma aj mimo neho buď priamo alebo nastavením časovača.

Kľúčové vlastnosti LED reflektora Philips Hue Discover

  • Kvalitné spracovanie z hliníka a syntetických materiálov
  • Odolný voči vplyvom počasia (IP44)
  • Možnosť nastavenia 16 miliónov farieb
  • Pohodlné ovládanie z domova aj mimo neho
  • Teplota svetla: 2200K až 6500K
  • Celkový svetelný výstup svietidla: 230 lm
  • Životnosť LED až 25 000 hodín

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
Rádiové vlny Hotovo!
Protokol
Z-Wave Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
Rádiové vlny Hotovo!
Protokol
Z-Wave Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Uzatvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Zabezpečenie Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Cez centrálnu jednotku Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Smart Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Hue Discover + Yale Sync alarm kit IA-311 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue Discover + Yale Sync alarm kit IA-311. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue Discover + Yale Sync Alarmanlagen-Kit IA-311. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue Discover + Yale Sync Alarmanlagen-Kit IA-311. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Hue Discover + Yale Sync riasztó készlet IA-311.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií