Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot biela (2.generácia)

Zobraziť katalóg
Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot biela (2.generácia)
LED žiarovka – 2x LED 8.5W, A60, pätica E27, 25000 hodín, 2700K, stmievateľná, ovládanie pomocou inteligentných zariadení, + Hue Bridge + Centrálna jednotka - Inteligentný reproduktor s hlasovým ovládaním a virtuálnou asistentkou Alexa, bluetooth, WiFi, jack 3.5mm
Kód:  ESODOT02 Stránky výrobcu
Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot biela (2.generácia) Predaj skončil

Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot biela (2.generácia)

Praktická súprava dvoch kompatibilných produktov, ktoré rozšíria vašu inteligentnú domácnosť. Prvým produktom je šikovný reproduktor s umelou inteligenciou od spoločnosti Amazon. Echo Dot 2. generácie s pripojením k WiFi, je hlasom ovládaný reproduktor s umelou inteligenciou Alexa, ktorý okrem prehrávania hudby slúži tiež na ovládanie domácich prístrojov, nastavenie budíka, volanie, čítanie audiokníh, písanie a prijímanie správ atď. Vďaka 7 vysoko citlivým mikrofónom začuje Alexa vaše pokyny a otázky cez celú miestnosť, a to aj keď bude hrať hudba. K tomuto zariadeniu môžete pomocou Bluetooth alebo 3,5 mm stereo kábla pripojiť ďalšie reproduktory alebo slúchadlá a môžete prehrávať hudbu napríklad zo Spotify, Amazon Music a alebo napríklad iHeartRadio. Reproduktor sa dá tiež využiť ako budík a alebo minútka do kuchyne. Podporované jazyky pre hlasové ovládanie sú angličtina a nemčina.

 

Centrálna jednotka Amazon Echo Dot biela (2.generácie)

  • Inteligentný reproduktor s umelou inteligenciou
  • Umelá inteligencia Alexa
  • Množstvo užitočných funkcií reproduktora
  • Veľmi citlivé mikrofóny pre hlasové rozpoznanie
  • Možnosť pripojenia slúchadiel pomocou Bluetooth alebo 3,5 mm stereo vstupu
  • Neustále aktualizácie

Alexa vám splní vaše priania

Ako už bolo spomenuté, toto inteligentné zariadenie disponuje umelou inteligenciou Alexa. Keď budete chcieť Alex o niečo požiadať, stačí ju osloviť "Alexa" a tá bude okamžite pripravená na vykonanie vašej inštrukcie alebo zodpovedanie vašej otázky. Alex sa môžete opýtať aké je počasie, na športové výsledky alebo napríklad na najnovšie správy. Požiadať ju môžete takmer o čokoľvek. Nech začne prehrávať hudbu z konkrétneho žánru alebo interpreta alebo nech vám zavolá Uber. Ďalej môžete použiť Alex na to, aby poslala priateľom správu alebo zavolala priateľke. Komunikovať môžete s kýmkoľvek, kto má Echo, Echo Dot, Echo Show, alebo Alexa Aplikáciu. Zariadenie Echo Dot (2.generácie) vám tiež umožňuje vypnúť lampu, zapnúť televíziu alebo napríklad regulovať ventilátory. Toto šikovné zariadenie spolupracuje s inteligentnými domácimi spotrebičmi od spoločností Philips Hue, TP-Link, Sony, ecobee, WeMo, SmartThings, Insteon, Lutron, Nest, Wink, Honeywell a ďalšie.

Philips Hue White 8.5 W E27 starter kit

Druhým produktom v súprave je Philips Hue Lux, ktorý vám prináša prirodzené, tlmitelné biele svetlo, ktoré môžete ovládať zo svojho telefónu. Keď pracujete dlho do noci, môžete svetlo jednoducho zapnúť aj vypnúť na diaľku. Tak to bude vyzerať, že ste doma, aj keď v skutočnosti nie ste. Typ svetla si môžete nastaviť akokoľvek sa vám zachce. Funkcia časovača vám umožňuje postupne nastavenie svetla meniť. Hue Lux tak môžete použiť napríklad ako budík.

Philips je otvorený vývojárom, a preto si môžete vychutnať nespočetné množstvo použiteľných aplikácií. Osvetlenie Philips Hue je založené na energeticky úspornej, bezpečnej a spoľahlivej technológii ZigBee, ktorá vie ovládať osvetlenie. K mostíku Philips Hue môžete pripojiť až 50 žiaroviek a svietidiel. Začnite jednoducho s akýmikoľvek dostupnými štartovacími sadami a začnite pridávať výrobky Philips Hue. Svoj osobný osvetľovací systém Philips Hue môžete ovládať jednoducho bezdrôtovo odkiaľkoľvek v dome.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Protokol
ZigBee Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Pätica
E27 Hotovo!
Počet kusov v balení
2 ks Hotovo!

Konektivita

Hlasoví asistenti
Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!

Pätica

Pätica
E27 Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
2 ks Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Smart, Mobilná aplikácia Hotovo!

Svetlo

Svetelný tok
800 lm Hotovo!
Chromatickosť
2 700 K Hotovo!

Napätie a príkon

Príkon
8,5 W Hotovo!

Typ a tvar

Typ žiarovky
LED Hotovo!
Tvar
Klasická žiarovka Hotovo!

Príkon klasickej žiarovky

Príkon klasickej žiarovky
60 W Hotovo!

Rozmery

Priemer
61 mm Hotovo!
Dĺžka
110 mm Hotovo!

Rad

Rad
White Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky LED žiarovky E27
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Amazon Alexa
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Apple HomeKit
» Všetky starter kity Philips HUE
» Všetky žiarovky Philips HUE

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.


» Všetky smart žiarovky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

co vse odposlouchavá? viz:Odkaz do neznáma

Diskusia a poradňa k Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot biela (2.generácia)
Príslušenstvo pre Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot biela (2.generácia) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot bílý (2.generace). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot weiss (2. Generation). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue White 8.5W E27 starter kit + Amazon Echo Dot weiss (2. Generation). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Hue White 8.5 W E27 kezdőcsomag + Amazon Echo Dot Fehér (második generációs).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií