Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Philips LR03E4B 4 ks v balení

Zobraziť katalóg
Philips LR03E4B 4 ks v balení
4,3 4 hodnotení
Jednorazová batéria mikrotužková AAA, RAM článok, napätie až 1.5 V, 4ks v balení - 0,45 €/ks
Kód:  EAO2520x Produktové číslo:  LR03E4B/10 Stránky výrobcu

Philips LR03E4B 4 ks v balení

Alkalické mikrotužkové batérie Philips LR03E4B riešia spoľahlivo situáciu s vaším elektronickým zariadením, ak nemáte možnosť alebo nechcete byť pripojení k elektrickej sieti. Balenie obsahuje 4 ks AAA batérií v blistri. Batérie majú dlhodobú výdrž a pracujú pri napätí 1,5 V.

Batérie radu Ultra Alkaline poskytujú až o 30 % viac energie než obyčajné alkalické batérie. Alkalické batérie ponúkajú až 6× dlhšiu prevádzku ako priemerné zinkovo-uhlíkové batérie. Tieto batérie od spoločnosti Philips neobsahujú žiadne škodlivé ťažké kovy, ako je kadmium, ortuť či olovo. Sú teda nielen účinné, ale aj ekologické.

 

Parametre a špecifikácia

Napätie
1,5 V Hotovo!
Typ článku
RAM Hotovo!
Typ batérie
Jednorazová Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AAA (Mikrotužková, LR03) Hotovo!
Počet batérií v balení
4 ks Hotovo!

Vlastnosti

Napätie
1,5 V Hotovo!
Typ článku
RAM Hotovo!

Typ

Typ batérie
Jednorazová Hotovo!
Veľkosť batérie
Tužková AAA (Mikrotužková, LR03) Hotovo!

Obsah balenia

Počet batérií v balení
4 ks Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips LR03E4B 4 ks v balení Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips LR03E4B 4 ks v balení. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Batterien LR03E4B 4 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Batterien LR03E4B 4 Stück. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips LR03E4B 4 darab elem csomagonként.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií