Emise pro AP+ v app - všechny segmenty alzaplus segmenty sda v2

Philips Lumea Prestige IPL SC2005 / 00, použitie na telo

Zobraziť katalóg
Philips Lumea Prestige IPL SC2005 / 00, použitie na telo
5 1 hodnotení
IPL epilátor IPL pre použitie na tele, v oblasti bikín, nabíjací,> 250 000 zábleskov
Kód:  EAT2069 Produktové číslo:  SC2005/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Lumea Prestige IPL SC2005 / 00, použitie na telo Predaj skončil

Philips Lumea Prestige IPL SC2005 / 00, použitie na telo

vypnuté
Pre stály pocit bez chĺpkov

Pre stály pocit bez chĺpkov

Systém Philips Lumea Advanced je najefektívnejšie bezdrôtové riešenie IPL. Vie hotové zázraky, pokiaľ ide o zabránenie dorastaniu chĺpkov na tele. 


Pre bezpečné a efektívne použitie

Systém Philips Lumea využíva inovatívnu technológiu na báze svetla nazvanú IPL (Intense Pulsed Light), ktorá je odvodená od technológie využívanej v profesionálnych salónoch krásy.

vypnuté
Pre bezpečné a efektívne použitie

vypnuté
Radujte sa každý deň

Radujte sa každý deň

Philips Lumea Advanced pôsobí na korienky chĺpkov jemnými svetelnými zábleskami. Tým sa postupne znižuje počet chĺpkov, ktoré vám na tele rastú.


Vhodné pre širokú škálu typov chĺpkov

Systém Philips Lumea je účinný na chĺpkoch farby (prirodzene) tmavé blond, hnedé a čierne. Rovnako ako u iných ošetrení na tejto báze nie je systém Philips Lumea efektívny u chĺpkov ryšavých, svetle blond alebo bielych / šedivých. Systém Philips Lumea tiež NIE JE vhodný pre veľmi tmavú pokožku.

vypnuté
Vhodné pre širokú škálu typov chĺpkov

vypnuté
Pět nastavitelných stupňů světla

Päť nastaviteľných stupňov svetla

Systém Philips Lumea má päť nastaviteľných stupňov svetelnej energie, ktoré zaistia jemné, ale účinné ošetrenie. 


Obmedzenie rastu chĺpkov

Naše klinické štúdie preukázali významné obmedzenie rastu chĺpkov po iba štyroch ošetreniach, vždy s odstupom dvoch týždňov. Ich následkom bola pokožka hladká a bez chĺpkov.

vypnuté
Obmedzenie rastu chĺpkov

vypnuté
bezpečné použitie

Bezpečné použitie

Môžete bez obáv použiť na odstránenie chĺpkov na telesných partiách pod líniou krku: na nohy, podpazušie, oblasť bikín, paže a brucho.

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Ako je to s opravami po 24 mesiacoch? jeden zákazník tu píše, že mal problém s akumulátorom a ani ste neodpovedali, nevidím tu ani spoľahlivosť ako pri iných výrobkoch - kazí sa často? aj cena za predĺženie záruky je dosť vysoká (55 €), je to kvôli poruchovosti? Ďakujem za odpoveď :-)

chcel by som sa opytat, kde sa mam obratit na vymenu akumulatora. Pristroj prestal fungovat po 26 mesiacoch a zhruba 30tich pouzitiach. Dovod je urcite akumulator. Najblizsi autorizovany servis dal odpoved, ze akumulator nie je mozne objednat. Dakujem

Aku intenzitu ma IPL? Da sa to porovnat s kozmetickym salonom?

Dobrý den. Mohu Vás požádat o radu ohledně výběru zboží? Jedná se o produkt IPL epilátor Philips Lumea. Některé informace se mi podařilo získat, jen nevím, zda jsou správné. Cenová úroveň je dána tím, kolik epilátor obsahuje nástavců, přičemž každý nástavec na konkrétní část těla má svoji životnost. Životnost dražšího produktu je sice prodloužená, ale pouze o ten daný nástavec. Takže pokud vyčerpám maximální počet pulsů nástavce na nohy, tak už si s tímto přístrojem nohy neoholím. Je to tak? Dále by mě zajímalo, zda ve chvíli, kdy je životnost nástavce vyčerpána, je tento přístroj již k nepoužití nebo je možné samotný nástavec dokoupit (pokud ano, kolik stojí a kde tak učiním). A poslední dotaz mám k životnosti nástavce. Epilátor potřebuji pouze k holení nohou, jak dlouho nástavec na nohy vydrží? Samozřejmě je mi jasné, že to silně závisí na četnosti a ploše používání, ale stačí mi velmi orientační odpověď, zda je to rok či deset let. Předem děkuji za radu Lucie Hánová, [email protected]

Diskusia a poradňa k Philips Lumea Prestige IPL SC2005 / 00, použitie na telo
Príslušenstvo pre Philips Lumea Prestige IPL SC2005 / 00, použitie na telo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Lumea Prestige IPL SC2005/00, použití na tělo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Lumea Prestige IPL SC2005/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Lumea Prestige IPL SC2005/00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Lumea Prestige IPL SC2005/00, testre.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií