Philips Lumea SC1991 / 00

Zobraziť katalóg
Philips Lumea SC1991 / 00
5 2 hodnotení
IPL epilátor dámsky, na nohy, podpazušie, brucho, slabiny, technológia Intense Pulsed Light, 1 telový nadstavec, 5 stupňov intenzity
Kód:  EAD2071fg3 Produktové číslo:  SC1991/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Lumea SC1991 / 00

Hodvábne jemná pokožka

Systém Philips Lumea IPL dokáže hotové zázraky, pokiaľ ide o zabránenie dorastaniu chĺpkov na tvári aj na tele. Pravidelne aplikované jemné svetelné impulzy udržia hodvábne hladkú pokožku každý deň.

Hlavné prednosti

  • Prispôsobené bezpečnému použitiu v pohodlí domova
  • Jemný a účinný aj na citlivej pokožke
  • Päť nastaviteľných stupňov svetla pre rôzne energetické nastavenie
  • Pre použitie na tele
  • Nastaviteľný podľa typu pokožky
  • Žiadne výmenné diely, žiadne skryté náklady

Dlhotrvajúca hladkosť

Systém Philips Lumea aplikuje na korienok chĺpka jemné svetelné pulzy. Chĺpok následne odpadne a zabráni sa jeho opakovanému rastu. Pravidelným opakovaním tohto postupu dosiahnete to, že bude vaša pokožka každý deň hladká.

Účinný bez námahy

Naše klinické štúdie preukázali významné obmedzenie rastu chĺpkov už po štyroch ošetreniach po dvoch týždňoch, ich následkom bola pokožka hladká a bez chĺpkov. Pokiaľ chcete tieto výsledky udržať, stačí ošetrenie opakovať podľa potreby. Doba medzi ošetreniami sa môže líšiť na základe individuálnej doby dorastania chĺpkov.

Technológia IPL

Systém Philips Lumea využíva inovatívnu technológiu na báze svetla nazvanú IPL (Intense Pulsed Light), ktorá je odvodená od technológie využívanej v profesionálnych salónoch krásy. Spoločnosť Philips túto technológiu prispôsobila pre bezpečné a efektívne použitie v pohodlí domova. Spoločnosť Philips úzko spolupracovala s poprednými dermatológmi a vyvinula prelomový systém odstránenia chĺpkov. Viac ako 10 rokov sme vykonávali rozsiahly spotrebiteľský prieskum za účasti viac ako 2 000 žien.

Oblasti aplikácie

Bez obáv môžete použiť na odstránenie chĺpkov na telesných partiách pod líniou krku: na nohy, podpazušie, oblasť bikín, paže a brucho.

Vhodné typy chĺpkov a pokožiek

Philips Lumea je účinný na chĺpkoch farby (prirodzene) tmavá blond, hnedá a čierna. Rovnako ako pri iných ošetreniach na tejto báze NIE JE systém Philips Lumea efektívny v prípade chĺpkov ryšavých, svetlých blond alebo bielych/šedivých. Systém Philips Lumea tiež NIE JE vhodný pre veľmi tmavú pokožku.

Päť nastavení energie

Systém Philips Lumea má päť nastaviteľných stupňov svetelnej energie, ktoré zaistia jemné, ale účinné ošetrenie. Pri správnom použití je ošetrenie IPL systémom Philips Lumea bezpečné a jemné a dá sa aplikovať aj na citlivú pokožku a chúlostivé telesné partie.

Žiadne zbytočné diely

Systém Philips Lumea predstavuje kompletné riešenie dodávané tak, aby bol systém ihneď pripravený na použitie. Ešte zaujímavejšie je, že nepotrebujete žiadne náhradné lampy ani gély.

Parametre a špecifikácie:


Základné:
Prúd svetla (J / cm2): 2,5 až 5 J/cm2
Svetelné spektrum:> 525 nm
Vysoko výkonná žiarovka: Produkuje> 100 000 zábleskov


Bezpečnosť a možnosť nastavenia:
Integrovaný bezpečnostný systém: zabránenie nechceným zábleskom


5 nastavení svetelnej energie:
Nastaviteľný podľa typu pokožky
Integrovaný UV filter: chráni pokožku pred UV žiarením


Oblasti aplikácie:
Oblasť bikín: Paže, Oblasť bikín, Nohy, Brucho, Podpažné jamky


Nástavce:
Nástavec na telo (4 cm2): na použitie pod líniou krku


Doba aplikácie:
Krok a záblesk: pre ošetrenie zakrivených oblastí
Bikiny: 4 min
Spodná časť nohy: 8 min
Podpažná jamka: 1 minúta


Balenie obsahuje:
Návod na použitie: Stručný návod, Užívateľská príručka
Uskladnenie: Puzdro
Adaptér: 24 V/1 500 mA


Spotreba:
Napájanie: napájanie zo siete
Napätie: 100-240 V

Poznámka:
» Všetky IPL epilátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Lumea SC1991 / 00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Lumea SC1991/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Lumea SC1991 / 00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Lumea SC1991 / 00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Lumea SC1991/00.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií