Philips M100E

Zobraziť katalóg
Philips M100E
5 1 hodnotení
IP kamera na vybrané modely iPhone, iPad, iPod, miniUSB, WiFi
Kód:  EAZ4000c3 Produktové číslo:  M100E/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips M100E

Bezdrôtové domáce monitorovacie zariadenie Philips InSight vám poslúži k vzdialenému sledovaniu vašej domácnosti, keď tam práve nie ste. Systém sníma obraz aj zvuk a prostredníctvom domácej siete Wi-Fi ju odosiela k vzdialenému telefónu alebo tabletu. Vďaka spojeniu Wi-Fi môžete systém postaviť takmer kamkoľvek po celom dome. Na sledovanie je k dispozícii bezplatná aplikácia pre iOS/Android s jednoduchým ovládaním, ktorej nastavenia zvládnete v priebehu pár sekúnd. Aplikácia vygeneruje kód QR pre vaše domáce nastavenie Wi-Fi a pomocou kódu QR sa monitorovacie zariadenie automaticky spáruje s vašou sieťou Wi-Fi. Ak nie je žiadna Wi-Fi sieť k dispozícii bude zariadenie pracovať v sieti 3G.

Bezdrôtový monitor InSight má magnetickú základňu, ktorá ho podopiera a umožňuje jeho otočenie a nastavenie do ľubovoľného uhla. Súčasťou balenia je tiež praktický držiak na stenu alebo strop. Samotná základňa vám potom vďaka svojej variabilnosti umožní nastavenie monitorovacieho zariadenia do akéhokoľvek uhla aj po montáži. Monitor je vybavený detektorom pohybu a hluku, vďaka ktorému automaticky zašle upozornenie na telefón/tablet pri detekcii hluku alebo pohybu. Pomocou jednej aplikácie v telefóne/tablete môžete navyše sledovať až 16 monitorovacích zariadení. Pri každom vzdialenom prenose využíva monitor navyše šifrované spojenie, aby ochránil vaše súkromie.

Parametre a špecifikácie:

Objektív a snímač:
Snímač: VGA
Režim ostrenie: pevný
Rozsah ostrenia: 0,4 m až nekonečno

Kvalita videa:
Dátový tok: VGA
Formáty: video kompresia H.264
Vyváženie bielej: automatické vyváženie bielej
Expozícia: automatické riadenie expozície

Funkcie:
Štandard Wi-Fi: 802.11 b/g/n (2,4 GHz) a 3G
Detekcia pohybu, detekcia hluku
Indikátor LED
Magnetická základňa pre nastaviteľný smer
Tlačidlo reset
Montážny otvor

Softvér:
Inštalácia prostredníctvom aplikácií (automatická aktualizácia aplikácií)
Podpora webového prehliadača
Podporovaný systém: iOS 4.3 alebo vyšší, Android 2.3 alebo vyšší
Kompatibilita s iPadom, iPhonom, iPodom touch 4. generácie a
vyššia
Kompatibilita s telefónmi so systémom Android: odporučené prístroje ktoré majú výkon ako Samsung Galaxy 3 alebo lepšie.

Vstupy a výstupy:
Mikrofón: vysoko citlivý, mono
USB: Port mini USB

Minimálne požiadavky:
Microsoft Windows: XP, Vista, 7 (Internet Explorer 6.0, Procesor Intel Pentium 4 - 2,8 GHz, 1 GB RAM a 64 MB grafickej karty)
MAC: Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.5,
Mac OS X 10.6, (Mac 1,66 GHz Intel Core 2 Duo, Safari 1.1)

Príslušenstvo:
Zvláštny držiak na stenu
Napájací adaptér USB
2,5m kábel USB
Skrutky / kotvy do steny: 3
Stručný návod

* Sledovanie živého obrazu v domácej sieti Wi-Fi prostredníctvom bezdrôtového domáceho monitora In.Sight je bezplatné a neobmedzené. Sledovanie živého obrazu na diaľku (prostredníctvom externej siete Wi-Fi alebo siete 3G) je pre neobmedzený počet relácií tiež bezplatné, dĺžka jednej relácie je však obmedzená na 5 minút.
* Dlhšie diaľkové sledovanie a ďalšie prémiové funkcie sú k dispozícii v rámci zakúpenej aplikácie. Tieto podmienky sa môžu zmeniť.

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Rozhraní
WiFi Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
WiFi Hotovo!
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips M100E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips M100E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips M100 / 12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips M100 / 12. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips M100E.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií