Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips M1BO

Zobraziť katalóg
Philips M1BO
Slúchadlá frekvenčný rozsah 15-24000Hz, citlivosť 106dB, impedancia 16 Ohm, 40mm repro, 1.1m kábel, 3.5mm konektor
Kód:  JPI839b2 Produktové číslo:  M1BO/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips M1BO

 Philips M1BO
 Philips M1BO

Dokonalé technické prevedenie

Slúchadlá Philips M1BO sú ideálnym spoločníkom pre kvalitné počúvanie vašej obľúbenej hudby. Na prvý pohľad vás zaujmú svojím majstrovským technickým prevedením, ktoré zaisťuje dokonalú izoláciu hluku . Slúchadlá sú vyvedené v ľahkom a pritom odolnom prevedení tak, aby ste si mohli vychutnať autentický zvuk s maximálnym rozlíšením a to nech už ste kdekoľvek.

 Philips M1BO
 Philips M1BO

Presné a dynamické basy

Skvelé akustické tesnenie je zabezpečené vďaka špeciálne navrhnutému blokovaciemu pásku. Výsledkom je vynikajúce rozšírenie basov . Akusticky uzavretá konštrukcia je vybavená technológiou Bass Reflex System , Kde sú strategicky umiestnené prieduchy v mušliach. Práve nimi je zaistená akustická odozva, ktorá je riadená membránou reagujúce na tlak vo vnútornej komore. V kombinácii s akustickým tesnením poskytuje presné a dynamické basy bez zhoršenia čistoty zvuku.

 Philips M1BO
 Philips M1BO

Komfortné nosenie

Luxusné vzdušné náušníky z peny s pamäťovým efektom sú ergonomicky navrhnuté pre pohodlné nosenie. Pena sa dokonale vytvaruje podľa tvaru uší, drží vnútri basové zvuky a bráni prenikaniu okolitého hluku zvonku. Dvojvrstvové mušle týchto slúchadiel sú skonštruované tak, aby znižovali rezonanciu a tlmili vibrácie v prospech úplne presného a čistého zvuku, takže počujete každý skvelý zvukový detail. Pevná, vrstvená konštrukcia zaručuje odolnosť a pohodlie na dlhú dobu. Balenie obsahuje vstavaný mikrofón s tlačidlom pre príjem hovoru a puzdro.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips M1BO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips M1BO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips M1BO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips M1BO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips M1BO.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií