Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

Philips M2L/00

Zobraziť katalóg
Philips M2L/00
Slúchadlá – frekvenčný rozsah 7-25000Hz, citlivosť 107dB, impedancia 16Ohm, 40mm repro, neodymový magnet, Lightning konektor
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JPI839b6 Produktové číslo:  M2L/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips M2L/00

vypnuté
Zvuk s vysokým rozlišením

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Zvuk s vysokým rozlíšením

Slúchadlá M2L prinášajú vďaka konektoru Lightning a vstavaným DAC typický zvuk Fidelio s vysokým rozlíšením priamo do vášho zariadenia iOS, bez skreslenia alebo presluchov. Vychutnajte si čistý detailný zvuk kdekoľvek, štýlovo.


Konektor Lightning

Slúchadlá Philips Fidelio M2L sú vybavené konektorom Lightning, ktorý ich priamo zásobuje čistým digitálnym signálom. Digitálny signál pomáha eliminovať presluchy a zlepšuje oddelenie stereo kanálov.

vypnuté
Konektor Lightning
 

vypnuté
Užijte si zvuk s nejvyšší kvalitou
 

Užite si zvuk s najvyššou kvalitou

So slúchadlami Philips Fidelio M2L si môžete vychutnať zvuk s najvyššou kvalitou 24 bitov, 48 kHz, streamovaný zo zariadenia iOS prostredníctvom konektora Lightning.


Integrovaný prevodník DAC

Digitálny-analógový prevodník (DAC) integrovaný do slúchadiel Philips Fidelio M2L vám poskytuje slobodu a mobilitu, aby ste si mohli vychutnať hudbu s najvyššou kvalitou kedykoľvek a kdekoľvek.

vypnuté
Integrovaný převodník DAC
 

vypnuté
Čistý autentický zvuk
 

Čistý autentický zvuk

Každý menič reproduktora je pred škárovaním starostlivo vybraný, vyladený a testovaný, aby bol zaručený najvyváženejší prirodzený zvuk.


Akustické tesnenie

Slúchadlá Fidelio sú vybavené akustickým tesnením - špeciálne navrhnutým blokovacím pásikom, ktorý je vstavaný do vnútornej komory, kde zamedzuje zbytočnému úniku zvuku a zachováva akustické detaily.

vypnuté
Akustické těsnění
 

vypnuté
Bass Reflex System
 

Bass Reflex System

Akusticky uzavretá konštrukcia slúchadiel je vybavená technológiou Bass Reflex System, ktorej základ tvoria náušníky so strategicky umiestnenými prieduchmi.


Pre požiadavky náročných poslucháčov

Bol vykonaný rozsiahly prieskum medzi náročnými milovníkmi hudby, aby sa zistili ich počúvania preferencie - napríklad aké optimálne vyváženie zvukových vlastnosti uprednostňujú.

vypnuté
Pro požadavky náročných posluchačů
 

vypnuté
Luxusních náušníky
 

Luxusné náušníky

Materiály použité pri výrobe slúchadiel Fidelio M2L boli starostlivo vyberané tak, aby zabezpečili dlhodobé pohodlie pri nosení a zvýšenie zvukového výkonu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips M2L/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Fidelio M2L/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Fidelio M2L/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Fidelio M2L/00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Fidelio M2L/00.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií