Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips MC151

Zobraziť katalóg
Philips MC151
4,3 5 hodnotení
Mikrosystém CD, CD-R/RW, kazetový magnetofón, FM rádio, RMS 4W, DBB, vstup jack 3.5mm, LCD displej, diaľkové ovládanie
Kód:  JPI109d Produktové číslo:  MC151/12 Stránky výrobcu

Philips MC151

Počúvajte svoju obľúbenú hudbu na kompaktnom hudobnom prehrávači MC151 od spoločnosti Philips. Prehrávajte svoje obľúbené CD-R/RW vďaka vstavanému CD prehrávaču. Zariadenie tiež disponuje klasickým kazetovým magnetofónom s funkciou autostop. Pomocou audio-in vstupu možno prehrávať hudbu z mobilných telefónov alebo prenosných MP3 prehrávačov. Pre nerušené počúvanie hudby možno k zariadeniu pripojiť slúchadlá s konektorom 3,5 mm.

Zariadenie disponuje celkovým výkonom 4 W a funkciou pre zvýraznenie basov Dynamic Bass Boost zaisťujúcou maximálny hudobný zážitok. Jednoduchým stlačením jedného tlačidla nastavíte optimálnu reprodukciu basov. Pre prehrávanie vašich obľúbených rádiových staníc je k dispozícii digitálny FM tuner s možnosťou automatického ladenia a uloženia až 20 staníc, aby ste zakaždým nemuseli vyhľadávať príslušnú frekvenciu.

Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou tlačidiel na prednom paneli. Pre väčšie pohodlie je v balení pribalený diaľkový ovládač. Informácie o prehrávaných skladbách alebo FM staniciach sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji s modrým podsvietením. Prehrávač môžete použiť aj ako budík, kedy si možno nastaviť budenie rádiom alebo klasickým "bzučiakom". Prehľad o čase získate vďaka hodinám, ktoré sa zobrazujú na displeji.

Parametre a špecifikácie:

Reproduktory:
Vinutie reproduktora 3 "basový reproduktor
Výstupný výkon 2 x 2 W RMS
Dynamic Bass Boost

Možnosti prehrávania:
CD-R, CD-RW
Mechanický kazetový magnetofón
Audio-in (3,5 mm)

FM tuner:
Pásma tunera FM stereo, MW
Predvoľby staníc 20
Automatické digitálne ladenie

Výstup:
Slúchadlá (3,5 mm)

Funkcie:
Hodiny
Časovač

Displej:
Typ LCD
Farba podsvietenia Modrá

Obsah balenia:
Mikrosystém
Diaľkový ovládač
Užívateľská príručka

Rozmery reproduktora:
134 x 230 x 152 mm

Rozmery hlavnej jednotky:
216 x 233 x 148 mm

Hmotnosť:
5,1 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips MC151 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips MC151. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips MC151. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips MC151. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips MC151.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií