Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips myGarden Stratosphere

Zobraziť katalóg
Philips myGarden Stratosphere
Záhradné osvetlenie – vonkajšie
Kód:  PHL18110Nad Stránky výrobcu

Philips myGarden Stratosphere

Phillips Stratospere je krásne svetlo určené na vonkajšie osvetlenie. Toto minimalistické svietidlo, z prvotriedneho antracitovo sivého hliníka vydáva rozptýlené hrejivé biele svetlo LED, ktoré je ideálne pre osvetlenie chodníka alebo terasy. Oproti ostatným žiarovkám Phillips LED žiarovka šetrí energiu, a tak vám pomáha šetriť vaše peniaze aj životné prostredie.

Kľúčové vlastnosti lampy Philips Stratosphere

  • Vysoká úspora energie
  • Vysoká kvalita LED osvetlenia
  • Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov
  • Určené na vonkajšie použitie – Vodotesnosť
  • Dlhá životnosť
  • Jednoduchá inštalácia

Odolné proti vplyvom počasia

Toto vonkajšie svietidlo Philips Stratosphere je špeciálne navrhnuté pre vlhké vonkajšie prostredie a prešlo náročnými testami, ktoré zabezpečili jeho vodoodolnosť. Stupeň ochrany IP popisuje dva údaje: prvý označuje stupeň ochrany proti prachu a druhý proti vode. Svietidlo Philips Stratosphere je skonštruované s ochranou IP44, čo znamená, že je chránené proti striekajúcej vode a ide o výrobok, ktorý je najbežnejší a najvhodnejší pre vonkajšie použitie. 

Vysoko kvalitné materiály a dlhá životnosť

Svietidlo Philips Stratosphere je vyrobené špeciálne pre vonkajšie priestory. Je odolné a navrhnuté pre dlhú životnosť, takže bude vašu záhradu osvetľovať noc čo noc. Je vyrobené z vysoko kvalitného liateho hliníka a vynikajúcich syntetických materiálov. Integrované LED diódy použité v tomto svietidle vydržia až 30 000 hodín (čo sa rovná 30 rokom, ak vychádzame z priemerného používania tri hodiny denne, pri najmenej 13 000 spínacích cykloch). Je naozaj príjemné pomyslieť na to, že sa nebudete musieť starať o údržbu ani o výmenu žiarovky a zároveň sa budete tešiť z perfektného svetelného prostredia vo vašej domácnosti.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Vonkajšie Hotovo!

Typ a určenie

Určenie
Vonkajšie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips myGarden Stratosphere Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips myGarden Stratosphere. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips myGarden Stratosphere Außenleuchte.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií