Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips PerformerCompact FC8373/09

Zobraziť katalóg
Philips PerformerCompact FC8373/09
5 2 hodnotení
Vreckový vysávač červený, 750W, sáčok na prach o kapacite 3l, hubica TriActive, štrbinový nástavec, malá hubica, hubica na tvrdé podlahy
Kód:  EAD1143t Produktové číslo:  FC8373/09 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips PerformerCompact FC8373/09 Predaj skončil

Philips PerformerCompact FC8373/09

Vysávač PerformerCompact kombinuje vysokú čistiacu silu v malom prevedení, takže sa skvele hodí pre obvyklý upratovanie domácich priestor o pár miestnostiach. Spoľahlivo z krajiny zoberie nečistoty, pomocou filtrácie je uchová vo vnútri, a pritom so sebou nebudete musieť ťahať žiadne ťažké monštrum. Vďaka svojim rozmerom tiež oceníte dobrú skladovateľnosť, pretože nezaberie cenné miesto. Vysávač má integrované príslušenstvo, takže nemusíte nosiť ďalšie kúsky. Štrbinová hubica je uložená v nádobke aa jemný kefa je prakticky integrovaný v rukoväti, takže ste vždy pripravení bez odbiehanie pre príslušenstvo.

Kľúčové vlastnosti

  • Malý a ľahký pre jednoduché používanie aj skladovateľnosť
  • Výkonnosť triedy A na tvrdé podlahy
  • Efektivity en. triedy A
  • Filtrom Super Clean Air zachytí aj jemný prach
  • Maximalizácia prúdenie vzduchu aj pri plnení vrecka
  • Vysoký sací výkon a filtrácie až do naplnenia vrecka
  • Hubica TriActive Plus efektívne vysáva povrch
  • Integrované príslušenstvo do tela

Čistota vo veľkých miestnostiach

Vďaka špeciálne tvarované prachové komore budete mať takmer plný výkon až do naplnenia vrecka. Technológia Airflow Max maximalizuje prúdenie vzduchu. Prachový sáčok sa vďaka tomu otvára rovnomerne a dosiahnete najvyššieho sacieho výkonu, dokonca aj keď sa vrecko plní. Sáčky s-bag Classic Long Performance spoločne s filtrom Super Clean Air zachytí vo vnútri aj jemné nečistoty a prach.

Jednoducho a čisto

Vysávač disponuje hadicou s dlhou rukoväťou pre ťažko prístupné miesta. K hadici sa pripája novo navrhnutá sacia hubica TriActive Plus, ktorá v troch činnostiach naraz efektívne vysáva povrch. Jemne otvára koberec špeciálne navrhnutou plochou, aby odstránila prach, ktorý sa skrýva hlboko v koberci. Vysáva veľké kúsky nečistôt väčším otvorom v prednej časti a zároveň pomocou kief na oboch stranách odstraňuje prach a špinu pozdĺž nábytku a stien.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!
Hubica
Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
8 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
81 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
40 cm Hotovo!
Výška
28,2 cm Hotovo!
Hĺbka
25,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips PerformerCompact FC8373/09 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips FC8373/09 PerformerCompact. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Performer Compact FC8373/09. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Performer Compact FC8373/09. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips PerformerCompact FC8373/09.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií