AlzaBoxy Q1 BRAhs00

Philips PT866 / 17

Zobraziť katalóg
Philips PT866 / 17
4,8 10 hodnotení
Holiaci strojček systém Super Lift & Cut, hlavy DualPrecision, 1 hod. nabíjania 50 min. prevádzky, rýchlonabíjanie 3 min., zastrihávač, LED indikácia
Kód:  EAT1129u Produktové číslo:  PT866/17 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips PT866 / 17

Philips PT866/17 je holiaci strojček pre pánov, ktorý je možné používať s káblom aj bez neho. Lítium-iónová batéria totiž zaisťuje až 50 minút bezdrôtovej prevádzky do ďalšieho nabitia, ktoré trvá len 1 hodinu. Využiť však môžete aj rýchlonabíjanie za 3 minúty, s ktorým sa oholíte po kratšiu dobu.

Dokonalé oholenie bez podráždenia dosiahnete pomocou 3 holiacich hláv, ktoré presne kopírujú kontúry tváre. To majú na starosti špeciálne čapy, ktoré hlavice nakláňajú do všetkých potrebných uhlov.

Čepele Dual Precision potom oholí dlhé fúzy rovnako kvalitne, ako niekoľkodňové strnisko. Fungujú na princípe Lift & Cut, keď prvá z čepelí nadvihne každý z fúzov a tie ďalšie ho potom odrežú čo najbližšie pokožke. Všetky potrebné informácie zobrazí LED indikátor. Strojček sa tiež veľmi ľahko udržiava čistý, po holení ho stačí opláchnuť pod prúdom vody a je opäť pripravený do ďalšej akcie.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Elektrický holiaci strojček

Holiaca hlava:
HQ8

Systém holenia:
Super Lift & Cut

Konštrukcia:

  • Antislip grip protišmyková úprava
  • Ergonomicky tvarovaný
  • Umývateľný
  • LED displej s indikátormi

Napájanie:

  • Sieťové a aku
  • Lí-Ión batéria

Doba nabíjania:
1 hodina, po 3 minútach možné použiť na jedno holenie

Doba prevádzky:
až 50 minút

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips PT866 / 17 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips PT866/17. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips PT866 / 17. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips PT866 / 17. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips PT866/17.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií