AlzaBoxy Q1 Aplikace

Philips RQ1145 / 16

Zobraziť katalóg
Philips RQ1145 / 16
4,0 1 hodnotení
Holiaci strojček systém GyroFlex 2D, systém DualPrecision, doba holenia až 16 holenie, doba chodu 45 min, doba nabíjania 1h, pre suché aj mokré použitie
Kód:  EAT1129m Produktové číslo:  RQ1145/16 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips RQ1145 / 16

Precízne holiaci strojček Philips RQ1145/16 sa spoľahlivo postará o vaše dokonale hladké oholenie. Hlavy DualPrecision sú vybavené držiaky pre oholenie normálnych fúzov a otvory na oholenie aj toho najkratšieho strniska. Vďaka systému GyroFlex 2D sa ľahko prispôsobujú každému zakrivenie aj záhybu a kopírujú bezchybne obrysy vašej tváre, minimalizujú tlak a zabraňujú tak nepríjemnému podráždeniu pokožky . Môžete si vybrať zo suchého alebo mokrého holenia , Ktoré zaisťuje systém Aquatec. Používať tento holiaci strojček môžete dokonca aj v sprche.

Strojček Philips RQ1145/16 je vybavený LED displejom , Ktorý zobrazuje aktuálny stav akumulátora, indikátor vybitia batérie, indikátor nabíjania a cestovné zámok. Protišmyková tenká rukoväť zaisťuje maximálne komfortnú manipuláciu so strojčekom. Ďalšou výhodou je veľmi rýchle nabíjanie - Akumulátor strojčeka je nabitý za len hodinu. Potom je schopný plnej prevádzky 45 minút. Súčasťou balenia je aj nabíjačka, ochranný kryt a čistiaca kefka.

Parametre špecifikácie:

Funkcie:
Systém GyroFlex 2D sa ľahko prispôsobuje zakrivenie tváre
Hlavy DualPrecision oholí aj to najkratšie strnisko
Tesnenie Aguatec umožňuje pohodlné suché aj osviežujúce mokré holenie
Systém s dvojitým britom nadvihne fúzy pre pohodlné oholenie pod úroveň pokožky
Hladký systém SkinGlide s nízkym trením minimalizujúce podráždenie
Tenká, protišmyková rukoväť

Doba nabíjania:
1 hodina

Doba holenia:
Až 16 dní

LED Displej:
Ukazovateľ nabitia batérie
Indikátor vybitia batérie
Indikátor nabíjania

Čistenie:
Umývateľný

Príslušenstvo:
Čistiaca kefka
Nabíjačka
Ochranný kryt

Typ batérie:
Li-Ion
Doba chodu 45 min


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips RQ1145 / 16 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips RQ1145/16. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips RQ1145 / 16. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips RQ1145 / 16. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips RQ1145/16.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií