AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips RQ1260/21 Senso Touch 3D

Zobraziť katalóg
Philips RQ1260/21 Senso Touch 3D
4,4 3 hodnotení
Holiaci strojček GyroFlex 3D - otočná holiaca jednotka s výkyvnými hlavami, Aquatec tesnenie pre mokré holenie, presný zastrihávač, LED indikátory, nabíjací, prevádzka 21 dní, čistiaci systém JetClean +, puzdro, strieborný
Kód:  EAT1124f Produktové číslo:  RQ1260/21 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips RQ1260/21 Senso Touch 3D

Holiaci strojček PHILIPS RQ1260/21 s revolučnou technológiou Senso Touch 3D GyroFlex 3D je najpokročilejší holiaci strojček, ktorý vám ponúkne dokonalé oholenie. Systém GyroFlex 3D bezchybne sleduje každý obrys tváre a niekoľko ťahov hlavami UltraTrack oholí každý vous.

Patentovaný systém Super Lift & Cut palíc fúzy pohodlne a bezbolestne. Tesnenie Aquatec umožňuje pohodlné suché aj osviežujúce mokré holenie. Hladký systém SkinGlide s nízkym trením minimalizuje podráždenie.

Systém pre údržbu Jet Clean + čistí, premazáva a nabíja holiaci strojček, ktorý po plnom nabití a pri každodennom používaní vydrží v prevádzke 21 dní. Holiaci strojček PHILIPS RQ1260/21 s užívateľom komunikuje pomocou LED idikátor.

 komerčné záruka poskytnutá zo strany philips po registrácii produktu na www.philips.com/welcome Súčasťou holiaceho Stroke je tiež presný zastrihávač, ktorý určite využijete pri vytváraní vášho obľúbeného strihu. Prístroj sa dobíja na podstavci slúžiacom ako nabíjačka. Podstavec aj strojček sú vyvedené v elegantnej striebornej farbe s veľmi moderným dizajnom. K RQ1260/21 je dodávané tiež luxusné púzdro, chrániace strojček pred poškodením. Strojček nie je z bezpečnostných dôvodov možné používať pri pripojení k sieti.

Parametre a špecifikácie:

Holiaci výkon
:
Kopírovanie obrysov: Systém GyroFlex 3D pre kopírovanie obrysov tváre
Holiaci systém: Holiace hlavy UltraTrack, Holiace hlavy Speed \u200b\u200bXL, Systém DualPrecision, Patentovaný systém Super Lift & Cut
Úprava účesov: Presný zastrihávač jemný k pokožke
Pohodlie pokožky: SkinGlide

Jednoduché použitie :
Nabíjanie: 1 hodina, Dobíjacie, bezdrôtový, Rýchle nabíjanie
Doba holenia: Až 20 dní
Displej: Plne číselný ukazovateľ nabitia akumulátora, Indikátor vybitia batérie, Indikátor nabíjania, Automatický cestovný zámok, Indikátor čistenia, Indikátory výmeny holiacich hláv
Mokrý a suchý prevádzka: Mokré a suché použitie, Jet Clean
Čistenie: Umývateľný
Jet Clean +: 3 nastavenia čistenia, Automatické, Čistí, premazáva a nabíja, Intenzívne, S nízkou spotrebou energie

Tvar:
Rukoväť: Tenká rukoväť, Jednoduché uchopenie
Povrchová úprava: Celokovový rám, Displej LED
Farba: Strieborná

Príslušenstvo :
Podstavec: Nabíjačka
Puzdro: Luxusné puzdro
Údržba: Čistiaca kefa, Ochranný kryt
Výmenná hlava: RQ12
Jet Clean +: 3 nastavenia čistenia, Automatická, Intenzívne, S nízkou spotrebou energie

Spotreba :
Typ batérie: Li-Ion
Doba chodu: 60 min
Automatická voľba napätia: 100 - 240 V
Pohotovostný napájanie: 0,15 W
Maximálna spotreba elektrickej energie: 5,4 W
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips RQ1260/21 Senso Touch 3D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips RQ1260/21 Senso Touch 3D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips RQ1260/21 Senso Touch 3D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips RQ1260/21 Senso Touch 3D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips RQ1260/21 Senso Touch 3D.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií