AP+ nový vizuál Siguro kuchyňský robot

Philips Satinelle Prestige BRE652/00

Zobraziť katalóg
Philips Satinelle Prestige BRE652/00
5 2 hodnotení
Epilátor – zachytí aj jemné chĺpky, keramické disky, mokré aj suché použitie, bez kábla, nabíjací, integrované svetlo Opti-light, masážna hlavica, exfoliačná kefka, zastrihávacia hlavica, zastrihávací hrebeň, nadstavec na tvár, nadstavec na citlivé oblasti, napínač pokožky, masážny nadstavec, puzdro
Kód:  PHIEP001 Produktové číslo:  BRE652/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Satinelle Prestige BRE652/00

Zháňate všestranný epilátor pre suché aj mokré použitie? Siahnite po  jedinečnom Philips Satinelle Prestige. Je vyrobený tak, aby sa dal použiť na nohy, telo i na tvár. Jeho variabilita spočíva v 8 nadstavcoch. Epilátor Philips Satinelle Prestige je nabíjací, nemusíte tak riešiť prívodný kábel a môžete sa venovať starostlivosti o vašu pokožku. Rukoväť je vyvinutá v tvare písmena S, vďaka nej sú všetky miesta na tele ľahko dostupné. 

Kľúčové vlastnosti epilátora Philips Satinelle Prestige BRE652/00

  • Epilátor pre všestranné použitie - nohy, telo aj tvár
  • Philips Satinelle Prestige pre mokré aj suché použitie
  • Variabilita vďaka 8 nadstavcom
  • Bezkáblový a dobíjací
  • Rukoväť v tvare písmena S - pre lepšiu dostupnosť
  • Epilačná hlava z keramického materiálu pre zachytenie jemných chĺpkov
  • Odstránenie chĺpkov jedným ťahom s najširšou epilačnou hlavou
  • Svetlo na epilátore
  • Vankúšik pre masáž pre uvoľnenie a zjemnenie pokožky
  • Peelingová kefka pre odstránenie odumretých buniek
  • Kryty pre tvár, jemné časti tela a pre masáž tela po epilácii
  • Patentovaný epilačný systém
  • Protišmyková rukoväť

Špecifické funkcie epilátora Philips Satinelle Prestige

Epilátor Philips Satinelle Prestige je schopný vytrhnúť aj tie najjemnejšie chĺpky, vďaka hrubému keramickému materiálu, z ktorého je epilačná hlava vyrobená. Oceníte schopnosť odstrániť chĺpky jedným ťahom pomocou najširšej epilačnej hlavy. Pre bezchybné oholenie je na epilátore umiestnené svetlo, aby ste žiadny chĺpok neprehliadli. Epilátor Philips Satinelle Prestige je vybavený vankúšikom pre masáž pokožky, ktorý ju uvoľňuje a zjemňuje. Pôsobí až do najspodnejších vrstiev pokožky. Na regeneráciu pokožky použite peelingovú kefku, ktorá odstraňuje odumreté bunky oveľa efektívnejšie ako ručný peeling. Pre ošetrenie jemných častí tela a tváre sú v balení priložené 2 kryty. Ďalší masážny kryt použite po dokončení epilácie pre upokojenie pokožky.    

Technológia epilácie

Philips má patentovaný epilačný systém, pri ktorom pinzety dvíhajú a navádzajú chĺpky k trhaciemu ústrojenstvu, kde sú pevne zachytené a potom vytiahnuté. Epilácia prebieha bližšie pokožke, ktorá je po tejto šetrnej epilácii jemnejšia. Povrch rukoväte je protišmykový pre pohodlnú epiláciu v sprche, epilátor Philips Satinelle Prestige sa pevne drží v ruke. Najlepšie výsledky epilácie dosiahnete pri používaní epilátora pod uhlom 90 stupňov. 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Epilácia namokro Hotovo!
Počet nadstavcov
8 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Funkcie
Epilácia namokro Hotovo!
Počet nadstavcov
8 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Satinelle Prestige BRE652/00 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Satinelle Prestige BRE652/00. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Satinelle Prestige BRE652/00. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Satinelle Prestige BRE652/00. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Satinelle Prestige BRE652 / 00.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií