AlzaPlus+ děti MPLA308417 - SK

Philips SC5267/12

Zobraziť katalóg
Philips SC5267/12
Čistiaca sada – 10× efektívnejšia ako ručné čistenie, nastavenie pre hĺbkové čistenie, časovač 1min pre vyčistenie celej tváre, skupina prídavných kefiek, nabíjací stojan, výdrž batérie 30min, 6hod. nabíjanie, vodotesná, ergonomická rukoväť
Kód:  EAP001 Produktové číslo:   SC5267/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SC5267/12 Predaj skončil

Philips SC5267/12

Pozdvihnite každodenné čistenie tváre na úplne novú úroveň. Philips prichádza s inovatívnou technológiou, ktorá prináša revolučné riešenie v odvetví starostlivosti o pleť. Čistiaca súprava Philips VisaPure SC5267/12 ponúka maximálne komfortný spôsob čistenia pleti, ktorý je 10× efektívnejší ako ručné čistenie, takže vaša pokožka bude neobvykle čistá, hladká a žiarivá, obzvlášť keď pravidelne využijete nastavenie na hĺbkové čistenie. Čistiaca kefka je vodotesná, preto ju môžete využívať v sprche. Navyše je možné ju kedykoľvek očistiť pod tečúcou vodou. Bezdrôtové použitie je veľmi komfortné a umožňuje pohodlnú manipuláciu. Na jedno nabitie vydrží pracovať 30 minút, pričom jeden cyklus trvá 1 minútu.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektrická čistiaca kefka na pleť
  • Čistí 10× efektívnejšie ako pri ručnom čistení
  • Duálny pohyb kefky – otáča sa a vibruje
  • 2 výmenné kefky
  • Vodoodolná pre použitie v sprche a ľahkú údržbu
  • Bezdrôtové použitie – 30 minút na jedno nabitie
  • Časovač na 1 minútu pre vyčistenie celej tváre

Špeciálne výmenné kefky

Philips VisaPure je vybavený 2 špeciálnymi výmennými kefkami, jedna na normálne a druhá na hĺbkové čistenie. Kefka sa otáča okolo svojej osi a zároveň vibruje, čo jej umožňuje skutočne kvalitné a pritom jemné čistenie, ktoré sa hodí aj pre citlivú pleť. Jedna je vhodná pre normálnu pokožku a druhá slúži pre jemnú starostlivosť o citlivú pokožku. V balení ďalej nájdete návod, puzdro, nabíjací a úložný podstavec, napájací adaptér a stručný návod na rýchle použitie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Môžem si s tým vyčistiť aj vagínu?

Diskusia a poradňa k Philips SC5267/12
Príslušenstvo pre Philips SC5267/12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SC5267/12. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips VisaPure Essential Facial Cleansing Device SC5267/12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips VisaPure Essential Facial Cleansing Device SC5267/12. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips VisaPure EssentialSC5267/12.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií