Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Philips SHB3060WT biela

Zobraziť katalóg
Philips SHB3060WT biela
4,5 26 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá bezdrôtové, bluetooth, frekvenčný rozsah 10 - 22000 Hz, 32 mm reproduktory, USB nabíjanie
Kód:  JPI880a1 Produktové číslo:  SHB3060WT/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHB3060WT biela

Bezdrôtové slúchadlá Philips SHB3060 s pripojením Bluetooth sú inšpirované slúchadlami pre DJs a navrhnuté pre tých začínajúcich. Stačí ich pripojiť ku smartphonu, tabletu alebo inému zariadeniu s podporou Bluetooth a môžete počúvať hudbu bezdrôtovo s dosahom až 15 m. Zvukové meniče s priemerom 32 mm produkujú intenzívny zvuk s jasnými a silnými basmi. Výkonný lítium-polymérový akumulátor zaistí napájanie po dobu 11 hodín.

Vychutnajte si doma i na cestách hodiny počúvania v pohodlí mäkkého, priedušného polstrovania a vďaka sklopnej konštrukcii tiež ľahké prenášanie. Polouzatvorený dizajn tlmí okolitý ruch a zároveň prináša kvalitný zvuk s dynamickými basmi. Vďaka integrovanému mikrofónu môžete slúchadlá použiť na vybavenie telefónnych hovorov. Prijať telefonát alebo zmeniť nastavenie hlasitosti pritom môžete pomocou ovládacích prvkov na náušníku.

Doplňujúce informácie:

Maximálny príkon:
30 mW

Správa hovorov:
Príjem/Ukončenie hovoru
Odmietnutie hovoru
Opakované vytáčanie posledného čísla
Stlmenie mikrofónu
Podržanie hovoru
Prepínanie medzi hovorom a hudbou

Profily Bluetooth:
A2DP
AVRCP
HFP
HSP

Maximálny dosah:
Až 15 m

Batérie:
Doba hovoru: 11 h
Doba v pohotovostnom režime: 200 h
Doba prehrávania hudby: 11 h
Typ batérie: Li-Pol

Rozmery (H x V x Š):
7 × 16 × 15,5 cm

Príslušenstvo:
Kábel USB na nabíjanie
Stručná príručka spustenia

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Sluchátka jsme měl doma, Hrajou opravdu kvalitně což jsem vůbec nečekal za ty peníze. Bohužel je musím vrátit ( nepodporují windows) jinak-4Hvězdy.

Dobrý den, lze tato sluchátka sparovat s tv Panasonic Viera (47AS650_series)? Děkuji

dobry den chcel by som sa spytat ci sluchadla Philips SHB3060WT biela maju zabudovane radio.. mam jedny sluchadla co sa mi kazia a nosim ich na behanie, iba sluchadla, nechcem ziadne ine prislusenstvo, ani mobil nic.. proste cisto len sluchadla.. je mozne tieto sluchadla pouzivat ako radio vonku ked budem behat bez akeho kolvek pripojenia na ine zariadenie (ani normalne kablom ani bluetooth). Skratka ci dokazu sluchadla samostatne fungovat ako radio. Dakujem. S pozdravom Ján Mikuš

Dobrý den, kterou verzi bluetooth tato sluchátka disponují?

Dobrý deň, dá sa pomocou slúchadiel pustiť nasledujúca/predchádzajúca pieseň?

zdravim vedeli by ste mi poradit, chcem tieto sluchadla k P, ale nemam bluetooth, aky adapter bude k tomuto kompatibilny? win 10 dakujem.

jak dlouho se tato věcička nabíjí ? :)

Je možné tyto sluchátka použít s mobilním telefonem huawei

Dobrý den, chtěl bych se zeptat v čem se liší tyto dvoje sluchátka. JPI880a1 a JPI880a4. Jde pouze o technologii NFC, nebo jsou i nějaké drobné změny v designu? Zejména bych se chtěl zeptat na oblast u otočného kloubu a jeho dorazu u sluchátek. Zda není třeba větší drážka, která by umožňovala větší rozevření. Dle fotek to tak vypadá. S pozdravem Tomáš Pipek

Diskusia a poradňa k Philips SHB3060WT biela
Príslušenstvo pre Philips SHB3060WT biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB3060WT bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB3060WT Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB3060WT Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHB3060WT (fehér).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií