PET Premium Week Samsung

Philips SHB5500WT biele

Zobraziť katalóg
Philips SHB5500WT biele
4,4 11 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtové, Bluetooth, frekvenčný rozsah 10 - 22000 Hz, impedancia 24 ohm, citlivosť 106 dB, 32 mm reproduktory, USB nabíjanie, neodymový magnet
Kód:  JPI880b37 Produktové číslo:  SHB5500WT/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHB5500WT biele

Bezdrôtové slúchadlá v luxusnom bielom dizajne poskytnú jasné a silné basy za každej hlasitosti. Uzavretý dizajn účinne izoluje okolitý hluk a moderný dizajn vyzerá skvele aj na ušiach. Slúchadlá stačí pomocou Bluetooth s dosahom až 15 m spárovať so smartfónom, tabletom či iným zariadením a môže začať počúvanie bez otravných káblov. Výkonný lítium-polymérový akumulátor pritom zaistí napájanie po dobu 9 hodín a nabíjanie je riešené USB káblom (je súčasťou balenia).

Skvele sedí na hlave a mäkké náučníky vás nebudú tlačiť ani po mnohých hodinách. Možno ich nastaviť, takže sú vhodné pre každého. Integrovaný mikrofón je určený na telefónne hovory, ich prijatie a nastavenie hlasitosti vykonáte pomocou ovládacích prvkov na náušníku.

Doplňujúce informácie:

Výdrž batérie:
Typ batérie: Lí-Pol
Doba prehrávania hudby: 9 h
Doba v pohotovostnom režime: 200 h
Doba hovoru: 9 h

Príslušenstvo:
Stručná príručka spustenia: Vrátane
Kábel USB na nabíjanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHB5500WT biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB5500WT bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB5500WT weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB5500WT weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHB5500WT bílá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií