AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Philips SHB8850NC čierna

Zobraziť katalóg
Philips SHB8850NC čierna
Bezdrôtové slúchadlá - bezdrôtové, Bluetooth 4.0, NFC, frekvenčný rozsah 10-22000Hz, impedancia 16Ohm, citlivosť 105dB, 32mm reproduktory, USB nabíjanie, redukcia šumu, vstup 3.5mm, adaptér do lietadla
Kód:  JPI880d Produktové číslo:  SHB8850NC/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHB8850NC čierna

Špičkové bezdrôtové slúchadlá Philips ponúkajú hudobný zážitok bez káblov, okolitého hluku a bez kompromisov. Pokročilá technológia pre aktívne potlačenie hluku ActiveShield vás doslova pohltí vďaka redukcii okolitého zvuku až o 97%. Využíva totiž dva mikrofóny so spätným vstupom, s ktorých pomocou potláča nízke frekvencie. Rozpoznáva okolitý hluk a obrátením zvukovej vlny ho účinne potlačí a prevedie hluk pozadia na ticho.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia potlačenia hluku ActiveShield
  • Technológia bluetooth 4.0 s podporou vstavaných kodekov AAC
  • 32mm neodymové reproduktory zaisťujú presný zvuk
  • Mäkké ergonomické náušníky pre dlhodobé pohodlné nosenie
  • Pohodlné volanie handsfree s mikrofónom
  • Ľahké párovanie NFC jedným kliknutím
  • Nabíjacia batéria ponúka až 16 hodín bezdrôtového prehrávania hudby

Vyladené 32mm neodymové reproduktory poskytujú presný, skvelý a pôsobivý zvuk. V kombinácii s uzavretou konštrukciou objavíte vo svojich obľúbených skladbách tóny, ktoré s obyčajnými slúchadlami sotva postrehnete. Iste oceníte mimoriadne pohodlné, mäkké a ergonomické náušníky, ktoré vás nebudú obťažovať ani po dlhodobom nosení.

Kombinujte zábavu i prácu

Doprajte si špičkový zvuk bez obťažujúcich a večne zamotávajúcich sa káblov. Bezdrôtová technológia Bluetooth 4.0 podporuje vstavané kodeky AAC. Slúchadlá možno spárovať s akýmkoľvek mobilným telefónom alebo iným Bluetooth zariadením. NFC umožňuje jednoduché spárovanie pomocou jediného dotyku.

Funkcia Multi-point umožňuje prepojenie k dvom zariadeniam súčasne, vďaka čomu môžete napr. sledovať filmy alebo počúvať hudbu na tablete a medzitým si pohodlne vybaviť pracovný hovor cez mobilný telefón. Aké jednoduché!

Dokonalý spoločník na cesty

Ovládacie prvky sú integrované priamo na pravom náušníku, tak aby boli perfektne prístupné. Môžete tak ľahko ovládať hudbu aj hovory, aby bolo nutné siahať pre telefón alebo tablet do vrecka. Slúchadlá sú skladacie, teda umožňujú lepšiu prenositeľnosť, bez zabrala veľa miesta v kabelke či batohu.

Na rozdiel od väčšiny slúchadiel s elimináciou hluku fungujú tieto slúchadlá s batériou alebo bez batérie a konzistentne zaisťujú vynikajúci zvuk v akomkoľvek prostredí. Ak sa batéria vybije, stačí pripojiť zvukový kábel a ďalej si užívať obľúbenú hudbu.

Skvelá výdrž batérie

Integrovaná batéria vám poskytne energiu až na 16 hodín nepretržitého prehrávania hudby, dokonca aj s aktívnymi funkciami Bluetooth a funkciou potlačenia hluku. Pri len aktívnom Bluetooth dosahuje výdrž až 33 hodín.

Najnovšie slúchadlá Philips, ktoré sú kompatibilné s aplikáciami Siri a Google Now, vám ešte viac zjednoduší používanie virtuálneho asistenta. Stačí iba stlačiť tlačidlo na náušníku a aktivovať aplikáciu Siri na prístrojoch iPhone alebo Google Now na zariadeniach Android.

Doplňujúce informácie:

Audio pripojenie:
Linkový vstup 3,5 mm

Profily Bluetooth:
A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Verzia Bluetooth:
4.0

Maximálny dosah:
až 10 m

Správa hovorov:
Príjem/Ukončenie hovoru
Odmietnutie hovoru
Opakované vytáčanie posledného čísla
Stlmenie mikrofónu
Podržanie hovoru
Prepínanie medzi hovorom a hudbou
Ovládanie hlasitosti

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHB8850NC čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHB8850NC černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHB8850NC schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHB8850NC schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHB8850NC, fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií