Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Vyhraj lístky na EURO 2024

Philips SHC8800

Zobraziť katalóg
Philips SHC8800
5 2 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá -bezdrôtové, náhlavné, otvorené, frekvenčný rozsah 10-21000Hz, impedancia 24ohm, citlivosť 98dB, repro 40mm, výdrž až 20 hodín, jack 3.5mm
Kód:  JPI822g8 Produktové číslo:  SHC8800/12 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHC8800

Chcete mať zvuk ako v kine? Jedinečné bezdrôtové slúchadlá od značky Philips vám to umožnia. O špičkový filmový zvuk sa postará 40 mm reproduktor, ktorý vďaka bezdrôtovému dosahu začujete až na 100 m. Pre pohodlie disponujú slúchadlá hlavovým oblúkom, ktorý sa sám uchytí podľa tvaru vašej hlavy. Výdrž batérie 20 hodín zaistí pokojné sledovanie filmov pokojne aj celý deň. Po nasadení slúchadiel na hlavu sa automaticky zapnú a po skončení počúvaní zase vypnú, pre úsporu batérie. K nabitiu slúchadiel je potom súčasťou balenia nabíjací dok. 

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový filmový zvuk
  • Bezdrôtový dosah až 100 m
  • Výdrž batérie 20 hodín
  • 40 mm reproduktor
  • Pohodlná konštrukcia
  • Automatické zapnutie/vypnutie
  • Možnosť káblového pripojenia

Káblové pripojenie pre ešte lepší zvuk

Súčasťou balenia je aj kábel, vďaka ktorému je zvuk zo slúchadiel ešte kvalitnejší. Vysoké rozlíšenie zaisťuje krásny čistý zvuk z vami zvoleného prístroja, a tak vaše počúvanie naberie úplne inú hodnotu. 

Materiál:
hliník

Farba:
čierna

Kábel:
odpojiteľný

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zkušenosti? Zvuk, vydrž, kvalita? Děkuji.

Co prosím konkrétně známena slovo zanovni? Děkuji moc.

Diskusia a poradňa k Philips SHC8800
Príslušenstvo pre Philips SHC8800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHC8800. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHC8800. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHC8800. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHC8800.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií