AP+ nový vizuál PET

Philips SHE8105RD

Zobraziť katalóg
Philips SHE8105RD
5 1 hodnotení
Slúchadlá – do uší, s mikrofónom, 8–24000Hz, reproduktory 8.6mm, citlivosť 107dB, impedancia 16Ohm, kábel 1.2m, konektor 3.5mm, hlinikový kryt
Kód:  JPI835g3 Produktové číslo:  SHE8105RD/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHE8105RD

Hľadáte spoľahlivé štupľové slúchadlá pre kvalitné počúvanie hudby? Potom vyskúšajte tieto slúchadlá do uší SHE8105RD od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti Philips, ktorá svoje produkty vie dotiahnuť do samotného konca. Z kvalitou prevedenia budete rozhodne spokojní. Tieto štupľové slúchadlá perfektne padnú do ucha každému užívateľovi a netlačia ho ani po niekoľkých hodinách nosenia. V balení nájdete hneď 3 rôzne veľké silikónové nástavce. 

Kľúčové vlastnosti slúchadiel Philips SHE8105RD červenej farby

  • Slúchadlá do uší s 3,5 mm jackom
  • Ergonomický dizajn špuntových slúchadiel v červenom vyhotovení
  • Skvele izolujú hluk v rušnom prostredí
  • Silné basy pre lepší pôžitok z hudby
  • Náušníky v 3 rôznych veľkostiach pre pohodlné nosenie
  • Posuvník proti zamotaniu
  • Vstavané diaľkové ovládanie s mikrofónom pre hudbu a hovory

Slúchadlá SHE8105RD skvele izolujú hluk

Slúchadlá do uší Philips si určite rýchlo obľúbite nielen pre ich elegantný vzhľad, ale aj ako skvelého spoločníka vo voľných chvíľach. Pri počúvaní vašich obľúbených pesničiek máte vždy zaistený prísun čistého zvuku plného silných basov a minimálneho skreslenia, ktorého je dosiahnuté pomocou skvelej izolácie hluku.

Praktické využitie slúchadiel Philips SHE8105RD

Vďaka 3,5 mm jack koncovke je možné slúchadlá pripojiť k veľkému množstvu elektronických zariadení. Ľahko tak prehráte hudobný obsah, ktorý je uložený vo vašom mobilnom telefóne, MP3 prehrávači, PC, notebooku a ďalších. Neodkladné hovory potom vybavíte pomocou vstavaného mikrofónu. Medzi hovormi a hudbou je možné sa prepínať stlačením jediného tlačidla. Ovládač vám tiež umožní jednoduchý výber skladby. Užívateľov určite poteší skutočnosť, že červený variant slúchadiel SHE8105RD sa rozhodne podaril a vyzerá jednoducho skvele. 

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Červená Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jsou tyto sluchatka bezdratová a pasujou do mobilů Xiaomi?

Dobrý den, chtěl bych se optat, zda je možné na sluchátkách přepínání skladeb nebo případná redukce hlasitosti. Děkuji za odpověď. S pozdravem, KZ

Diskusia a poradňa k Philips SHE8105RD
Príslušenstvo pre Philips SHE8105RD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHE8105RD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHE8105RD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHE8105RD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHE8105RD fülhallgató.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií