Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips SHL3075BL modré

Zobraziť katalóg
Philips SHL3075BL modré
Slúchadlá - náhlavné, uzavreté, skladacie, frekvenčný rozsah 9-23000Hz, impedancia 32ohm, citlivosť 103dB, repro 32mm, jack 3.5mm, kábel 1.2m
Kód:  JPI827e9i Produktové číslo:  SHL3075BL/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHL3075BL modré

Tieto slúchadlá od spoločnosti Philips ponúkajú spoľahlivosť aj veľký výkon, disponujú 32 milimetrovými reproduktormi a technológiou BASS+. Sú ideálne na prepojenie s počítačom, telefónom či mp3 prehrávačom a inými zariadeniami disponujúcimi výstupom 3,5 mm jack. Slúchadlá sú vhodné na počúvanie hudby, ponúkajú kvalitný zvuk a zvládajú aj vysoké basy, sú vyhotovené veľmi elegantne, sú kompaktné a na 1,2 m kábli od slúchadiel sa nachádza mikrofón, s ktorým môžete uskutočňovať hovory.

Kľúčové vlastnosti

  • Pevná konštrukcia
  • Čalunené náušníky
  • Perfektne zvládnuté výšky a basy
  • Kompaktná veľkosť
  • Komfort pri počúvaní
  • Uspokojivý výkon

Komfort predovšetkým

Slúchadlá majú univerzálnu ergonomickú konštrukciu, vďaka ktorej sa nemusíte báť, že by vás s nimi bolela hlava. Náušníky sú mäkké, netlačia a sú čalúnené, teda pri počúvaní budete mať maximálne pohodlie. Slúchadlá veľmi dobre tesnia, takže nebudete počuť hluk v okolí a nebudete rušiť ostatných.

Farba:
Modrá

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHL3075BL modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL3075BL modrá . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL3075BL blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL3075BL blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHL3075BL kék.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií