Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Philips SHL5000 čierna

Zobraziť katalóg
Philips SHL5000 čierna
Slúchadlá slúchadlá, frekvenčný rozsah 9-24000 Hz, impedancia 24 ohmov, citlivosť 104 dB, reproduktory 32 mm, konektor 3,5 mm, kábel 1,2 m
Kód:  XXJPI827j Stránky výrobcu
Philips SHL5000 čierna Predaj skončil

Philips SHL5000 čierna

Chcete si vychutnať vysoko kvalitné počúvanie na cestách? Kvalitné značkové slúchadlá nemusia zničiť vašu peňaženku. Tieto prvky majú veľmi pohodlné polstrovanie a veľkú izoláciu okolitého hluku. Kvalitné disky 32 mm hrajú čisto a brilantne. Ľahký a odolný dizajn je navrhnutý veľmi šikovne, takže slúchadlá dokonale zapadajú do hlavy, keď ich nenosíte. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dostupné značkové slúchadlá
  • Vychutnajte si vynikajúcu reprodukciu zvuku a basy
  • Ľahká a trvanlivá konštrukcia s oceľovou pružinou
  • Veľmi pohodlné polstrovanie
  • Zloženie pre bezpečnú a pohodlnú dopravu
  • ?Praktický 3,5 mm konektor jack

Unikátny a štýlový dizajn

Slúchadlá sú určené pre maximálne počúvanie . Vďaka oceľovej pružine sa drží na hlave a pohodlné polstrovanie náušníkov zaručuje, že vaše uši majú pocit, že sú v bavlne aj po dlhšom počúvaní. Kábel zakončený pozláteným konektorom je dostatočne dlhý, aby zabránil napríklad vytiahnutiu prehrávača alebo telefónu z vrecka a podobným prekvapeniam. Určite budete tiež spokojní s možnosťou zloženia pre bezpečnú a pohodlnú prepravu alebo skladovanie.  

Ďalšie informácie:

Frekvenčná odozva:
9 - 24 000 Hz

impedancia:
24 Ohm

Maximálna spotreba energie:
40 mW

citlivosť:
104 dB

Priemer reproduktora:
32 mm

Dĺžka kábla:
1,2 m

konektor:
3,5 mm stereo

Povrchová úprava konektora:
24k - pozlátené

Typ kábla:
OFC

hmotnosť:
0,68 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHL5000 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHL5000 černá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHL5000 černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHL5000 fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií