Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Philips SHQ3400LF bielo-žltá

Zobraziť katalóg
Philips SHQ3400LF bielo-žltá
Slúchadlá – športové, do uší, 6-24000Hz, 8.6mm reproduktory, citlivosť 107dB, impedancia 16Ohm, tri veľkosti výmenných náušníkov, 1.2m kevlarom vystužený kábel, odolné voči potu a vode
Kód:  JPI832i4b Produktové číslo:  SHQ3400LF/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHQ3400LF bielo-žltá

Slúchadlá spoločnosti Philips boli vytvorené pre všetkých, ktorí si radi doprajú doping v podobe obľúbenej hudby. Nečakajte a vyrazte spoločne so slúchadlami prekonávať doposiaľ nedosiahnuteľné méty. V prípade, že zháňate slúchadlá s naozaj kvalitnou zvukovou reprodukciou, už ďalej nehľadajte. Staňte sa majiteľom dokonalej kombinácie moderného a hlavne funkčného dizajnu. Slúchadlá zostanú pevne na svojom mieste a budú vám dokonalým spoločníkom. Pohodlné a stabilné nosenie slúchadiel je zaručené jedinečnými patentovanými nastaviteľnými držiakmi za uši so špeciálnou konštrukciou, doplnené o tri rôzne veľkosti nástavcov. Jednoducho si vyberte veľkosť, ktorá vám najlepšie padne.

Kľúčové vlastnosti

  • Patentovaný nastaviteľný držiak za uši
  • Výkonné meniče s priemerom 8,6 mm
  • Excelentný rozsah 6-24000 Hz
  • Vodoodolná konštrukcia slúchadiel (norma IPX2)
  • Protišmykové gumené náušníky udržujú slúchadlá na mieste
  • Špičková kvalita zvuku
  • Dvojité, paralelné, symetrické prevedenie kábla
  • Ušné nástavce troch veľkostí (S, M, L)
  • Spona na kábel

Počúvanie bez obmedzenia

Nemusíte sa báť ani o kábel. Ten je potiahnutý kevlarom a je tak chránený pred potrhaním, či dokonca prasknutím. Ľahko dokáže odolať extrémnemu prostrediu a tréningom. Prevedenie kábla je vo veľmi vydarené zelenej farbe, ktorá vyzerá jednoducho skvele. Kábel disponujúci dĺžkou 1,2 metrov je zakončený pozláteným 3,5 mm jack konektorom. Vodoodolná konštrukcia chráni slúchadlá pred stekajúcou vodou a preto nemusíte mať strach, keď zmoknete alebo sa príliš spotíte. Vďaka nízkej hmotnosti len 7,1 gramov nebudete slúchadlá v uchu takmer vôbec vnímať. Neodymové magnety vytvárajú jasný zvuk od vysokých tónov až po basy.

Bezpečne uložené

Užívateľov určite poteší prítomnosť puzdra. To umožňuje mať slúchadlá vždy uložené v bezpečí, kedykoľvek ich nebudete používať. Okrem toho možno puzdro použiť na uloženie kľúčov alebo peňazí počas športových aktivít. Tréning môže začať.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHQ3400LF bielo-žltá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ3400LF bílo-žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ3400LF weiß-gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ3400LF weiß-gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHQ3400LF sárgásfehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií