Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Philips SHQ4400CL čierno-žlté

Zobraziť katalóg
Philips SHQ4400CL čierno-žlté
4,4 11 hodnotení
Slúchadlá športové, s oblúkom na krk, 5 - 24000 Hz, 8,6 mm reproduktory, citlivosť 107 dB, impedancia 16 Ohmov, tri veľkosti výmenných náušníkov, 1,2 m kevlarom vystužený kábel, odolné voči potu a vode
Kód:  JPI832l1 Produktové číslo:  SHQ4400CL/00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips SHQ4400CL čierno-žlté

Tieto športové slúchadlá boli stvorené ako pre aktívnych športovcov, tak pre nadšených amatérov, ktorí to so svojím tréningom myslia vážne. Vďaka veľmi ľahkej konštrukcii na ne okamžite zabudnete a budete sa plne venovať svojej doterajšej činnosti. Slúchadlá vynikajú skvelým podaním basov. Oblúk na krk je vyrobený z poddajného pružinového drôtu a hneď po nasadení sa vám dokonale prispôsobí. Čistý zvuk vychádzajúci z reproduktorov s neodýmovými magnetmi vás uchváti natoľko, že si svoju obľúbenú hudbu budete púšťať nielen pri trénovaní. Kábel vystužený kevlarom je prispôsobený a chránený proti roztrhnutiu. Ľahko dokáže odolať extrémnemu prostrediu a tréningom. Vodoodolná konštrukcia chráni slúchadlá pred stekajúcou vodou a preto nemusíte mať strach, keď zmoknete alebo sa príliš zapotíte. Kábel je zakončený pozláteným 3,5 mm jack konektorom.

Kľúčové vlastnosti

  • kábel potiahnutý kevlarom
  • športové púzdro
  • vysoko kvalitný zvuk
  • veľmi ľahká konštrukcia
  • ideálny na intenzívny tréning
  • vodoodolná konštrukcia slúchadiel (norma IPX4)
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips SHQ4400CL čierno-žlté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SHQ4400CL černo-žlutá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SHQ4400CL Schwarz-Gelb. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SHQ4400CL Schwarz-Gelb. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SHQ4400CL fekete-sárga.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií