AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Philips SmartPro Active FC8812/01

Zobraziť katalóg
Philips SmartPro Active FC8812/01
3,0 1 hodnotení
Robotický vysávač – 6 infračervených snímačov pre detekciu a vyhýbanie sa prekážkam, výkonná batéria Li-Ion pre 90 minút prevádzky/3.5 hod nabíjanie, systém Smart Detection prispôsobí čistenie každému prostrediu, hubica TriActive XL, diaľkový ovládač, funkcia plánovania, automatický návrat do nabíjacej stanice, 3-stupňový systém čistenia vrátane funkcie vytieranie mopom nasucho, 4 režimy čistenia pre rôzne typy oblastí, kapacita priestoru pre prach 0.4l
Kód:  PHIRV002 Produktové číslo:  FC8812/01 Stránky výrobcu

Philips SmartPro Active FC8812/01

Philips SmartPro Active

Robotický vysávač
FC8812/01

Dôkladné a pohodlné vysávanie
Robotický vysávač SmartPro Active FC8812/01 samostatne uprace, aj keď práve nebudete doma. Naplánujte jeho činnosť až týždeň dopredu alebo prístroj ovládajte diaľkovým riadením. Inteligentný systém detekcie a šesť infračervených snímačov umožnia robotu zvoliť optimálnu trasu bez toho, aby uviazol. Snímač navyše dokáže určiť miesta s nahromadeným prachom, ktorým venuje osobitnú starostlivosť. Zacvaknuteľná mopovacia poduška zachytí aj ten najjemnejší prach. Aj návrat zariadenia na základňu je automatický. Vy si len vychutnáte pohodlie, ktoré nachystala značka Philips.


Smart Detection System

Smart Detection System

Robotický vysávač Philips využíva systém Smart Detection, ktorý kombinuje inteligentné čipy, gyroskop a akcelerometer. Rozumie tak svojmu prostrediu a vyberá si optimálnu stratégiu čistenia, aby váš domov upratal čo najrýchlejšie. Tento vysávač nikde neuviazne a podľa potreby sa vracia do dokovacej stanice.

Automatický návrat na základňu

Keď je batéria robotického vysávača takmer vybitá, zariadenie sa automaticky vráti do dokovacej stanice, aby sa dobilo a pripravilo na ďalšie upratovanie.

Automatický návrat na základnu
3-stupňový systém čistenia

3-stupňový systém čistenia

Dve dlhé kefy nahrnú špinu a prach robotovi do cesty a tryska potom vďaka výkonnému motoru špinu a prach zoberie. O ten najjemnejší prach sa postará zacvaknutelná mopovacia poduška.

Funkcia plánovanie

Vysávač Philips ponúka funkciu plánovania upratovania až na týždeň dopredu, takže si môžete všetko naplánovať s týždenným predstihom. S výnimkou jedného dňa máte možnosť pre každý deň nastaviť inú dobu upratovania. Robot tak bude pracovať, aj keď nebudete doma. Vy si len vychutnáte čistý domov.

Fuknce plánování
infračervené snímače

Infračervené snímače

6 infračervených snímačov umožňuje zariadeniu detegovať a vyhýbať sa prekážkam. Rozpozná steny miestnosti, nábytok aj káble a volí tú najlepšiu trasu pre čo najrýchlejšie upratovanie.

Snímač prachu

Viac znečisteným oblastiam vysávač venuje dôkladnú starostlivosť. Dômyselný spínač dokáže rozpoznať miesta s nahromadeným prachom. Tu zostane vysávať dlhšie, aby bolo čistenie naozaj intenzívne.

snímač prachu
výkonná Li-ion batéria

Výkonná Li-Ion batéria

Výkonná batéria Li-Ion má dlhšiu životnosť a nabíja sa kratšie ako štandardné batérie. Robot Philips je v prevádzke až 90 min.

Diaľkový ovládač

Ovládač umožňuje riadiť robotický vysávač na diaľku a vykonávať rôzne úkony. Môžete napríklad dať robotovi príkaz, aby sa spustil alebo zastavil, navigovať ho akýmkoľvek smerom, zmeniť cestu čistenia alebo mu prikázať, aby sa vrátil do napájacej stanice.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Technická špecifikácia

Výkon

Typ batérie

Lítium-iónová

Napätie batérie

14,8 V

Doba nabíjania

3,5 hodiny

Spotreba v pohotovostnom režime

0,65 W

Doba chodu

90 minút

Hladina hluku

58,3 dB

Dizajn

Farba

Sýto čierna a titánová

Hubica a príslušenstvo

Ostatné príslušenstvo

Adaptér napájania zo siete, bočné kefy (1 pár), 1× filter, základná stanica, diaľkový ovládač

Hmotnosť a rozmery

Hmotnosť výrobku

1,93 kg

Hmotnosť s obalom

3,6 kg

Rozmery

80 × 330 mm

Filtrácia

Kapacita na prach

0,4 L

Použiteľnosť

Prekonanie prahu

15 mm

Infračervené snímače

Áno

Typy podláh

Koberec, Tvrdá podlaha

Systém Smart Detection

20 snímačov

Týždenné plánovanie

Áno

Režimy čistenia

Snímač prachu

4

Áno

Vrátane príslušenstva

Suchý mop

Áno

Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
58,3 dB Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
58,3 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8 cm Hotovo!
Šírka
33 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,93 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Prosim chci se zeptat kolik ma sací výkon (w)? Dekuji

Zdravím,přečetla jsem Vaše doporučení na výběr robotického vysavače, pročetla jsem už několik značek v různých cenových relacích, ale ani v jednom jsme se nedočetla, jestli a který vysavač má navigaci, nerada bych utratila peníze za něco co neudělá to, na co to kupuji, t.j. uklidit místnost ode zdi ke zdi, apod, a ne aby jezdil zmateně sem tam, a vynechával prostor bez úklidu. děkuji

Diskusia a poradňa k Philips SmartPro Active FC8812/01
Príslušenstvo pre Philips SmartPro Active FC8812/01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SmartPro Active FC8812/01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SmartPro Active FC8812/01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips SmartPro Active FC8812/01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SmartPro Aktív FC8812 / 01.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií