AP+ nový vizuál PET

Philips SmartPro Active FC8822/01

Zobraziť katalóg
Philips SmartPro Active FC8822/01
Robotický vysávač s mopom, na koberce, na zbieranie nečistôt a tvrdé podlahy, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu a prispôsobenie povrchu podlahy, objem nádoby 0.4 l, počet bočných štetcov 2, prekoná prekážku do 1,5 cm, BLDC motor, typ ovládania diaľkový ovládač, spôsob čistenia: kefy, programy a mopovanie, čas nabíjania 4 h, typ batérie Li-Ion, dĺžka prevádzky 120 min, hlučnosť 63,4 dB, virtuálna stena, nabíjacia stanica, diaľkové ovládanie, časový rozvrh upratovania, bočná kefa a trojstupňový čistiaci systém, farba čierna a sivá
Kód:  PHIRV001 Produktové číslo:  FC8822/01 Stránky výrobcu

Philips SmartPro Active FC8822/01

Philips SmartPro Active

Robotický vysávač
FC8822/01

Dôkladné a pohodlné vysávanie
Moderná technológia Philips šetrí váš cenný čas. Vysávanie vášho domova môžete prenechať robotickému vysávaču SmartPro Active, ktorý sa svojej úlohy zodpovedne zhostí. Snímač dokáže rozoznať miesta, kde sa nahromadila vrstva prachu a venovať im dôkladnú starostlivosť. Zariadenie disponuje turbo režimom pre naozaj intenzívne sanie. Šikovný systém detekcie vyberá optimálnu stratégiu čistenia. Pri nízkom stave batérie sa robot sám vracia do dokovacej stanice.


Smart Detection System

Smart Detection System

Robotický vysávač Philips využíva systém Smart Detection, ktorý kombinuje inteligentné čipy, gyroskop a akcelerometer. Rozumie tak svojmu prostrediu a vyberá si optimálnu stratégiu čistenia, aby váš domov upratal čo najrýchlejšie. Tento vysávač nikde neuviazne a podľa potreby sa vracia do dokovacej stanice.

Automatický návrat na základňu

Keď je batéria robotického vysávača takmer vybitá, zariadenie sa automaticky vráti do dokovacej stanice, aby sa dobilo a pripravilo pre ďalšie upratovanie.

Automatický návrat na základňu
3-stupňový systém čistenia

3-stupňový systém čistenia

Dve dlhé kefy nahrnú špinu a prach robotovi do cesty a tryska pomocou výkonného motora špinu a prach zoberie. O ten najjemnejší prach sa postará zacvaknutelná mopovacia poduška.

Funkcia plánovania

Vysávač Philips ponúka funkciu plánovania upratovania až na týždeň dopredu, takže si môžete všetko naplánovať s týždenným predstihom. S výnimkou jedného dňa máte možnosť pre každý deň nastaviť inú dobu upratovania. Robot  bude pracovať, aj keď nebudete doma. Vy si len vychutnáte čistý domov.

funkcia plánovania
infračervené snímače

Infračervené snímače

6 infračervených snímačov umožňuje zariadeniu detegovať a vyhýbať sa prekážkam. Rozpozná steny miestnosti, nábytok aj káble a volí tú najlepšiu trasu pre čo najrýchlejšie upratovanie.

Snímač prachu

Viac znečisteným oblastiam vysávač venuje dôkladnú starostlivosť. Dômyselný spínač dokáže rozpoznať miesta s nahromadeným prachom a tu zostane vysávať dlhšie, aby bolo čistenie naozaj intenzívne.

snímač prachu
výkonná Li-ion batéria

Výkonná Li-Ion batéria

Výkonná batéria Li-Ion má dlhšiu životnosť a nabíja sa kratšie ako štandardná batéria. Robot Philips je v prevádzke až 120 min.

Diaľkový ovládač

Ovládač umožňuje riadiť robotický vysávač na diaľku a vykonávať rôzne úkony. Môžete napríklad dať robotovi príkaz, aby sa spustil alebo zastavil, navigovať ho akýmkoľvek smerom, zmeniť cestu čistenia alebo mu prikázať, aby sa vrátil do napájacej stanice.

diaľkový ovládač
Virtuálna stena

Virtuálna stena

Virtuálna stena vytvára neviditeľnú bariéru, ktorú robot nemôže prekročiť. Toto môžete využiť v prípade, ak chcete robota uzavrieť v určitej miestnosti a zabrániť tomu, aby sa dostal príliš blízko k elektrickým či káblom v počítači, krehkým predmetom na podlahe atď. Virtuálna stena má dosah približne 2 metre.

Hubica kopírujúca kontúry

Robotický vysávač je vybavený pohyblivou hubicou, ktorá sa prispôsobuje tvaru podlahy alebo kobercov a zaisťuje tak precízne čistenie.

Hubice kopírujúci kontúry
4 režimy čistenia

4 režimy čistenia

Vyskúšajte 4 režimy čistenia roborického vysávača. Režim typu „z“ je vhodnejšie pre väčšie priestory, robot sa pobyhuje paralelne „cik cak“. Režim odrážanie vedie vysávač po rovnej línii, a keď prístroj narazí do predmetu, vyberie si iný náhodný smer. V režime špirály sa robot pohybuje po špirále a zväčšuje polomer. Režim sledovanie stien smeruje robota na čistenie paralelne so stenou a v jej blízkosti.

Technická špecifikácia

Výkon

Typ batérie

Lítium-iónová

Napätie batérie

14,8 V

Doba nabíjania

4 hodiny

Doba chodu

120 minút

Hladina hluku

63,4 dB

Dizajn

Farba

Sýto čierna a sivá

Hubica a príslušenstvo

Ostatné príslušenstvo

Adaptér napájania zo siete, 1× virtuálna stena, 1× filter, základná stanica, bočné kefy (1 pár), suchý mop a diaľkový ovládač

Hmotnosť a rozmery

Hmotnosť výrobku

1,95 kg

Hmotnosť s obalom

4,0 kg

Rozmery

80 × 330 mm

Filtrácia

Kapacita na prach

0,4 L

Použiteľnosť

Prekonanie prahu

15 mm

Infračervené snímače

Áno

Typy podláh

Koberec, Tvrdá podlaha

Systém Smart Detection

25 snímačov

Týždenné plánovanie

Áno

Režimy čistenia

snímač prachu

4

Áno

Vrátane príslušenstva

Suchý mop

Áno

Virtuálna stena

1 ks

Parametre a špecifikácia

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Diaľkový ovládač Hotovo!

Určenie

Typ upratovania
Utieranie Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1,5 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Prispôsobenie povrchu podlahy, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Nie Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
63,4 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
8 cm Hotovo!
Šírka
33 cm Hotovo!
Hĺbka
33 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,95 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, bol tento tovar len rozbaleny alebo bol aj pouzity, resp. vrateny inym zakaznikom?

Diskusia a poradňa k Philips SmartPro Active FC8822/01
Príslušenstvo pre Philips SmartPro Active FC8822/01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips SmartPro Active FC8822/01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips SmartPro Active FC8822/01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips SmartPro Active FC8822/01.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií