AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Philips Sonicare AirFloss Ultra Black

Zobraziť katalóg
Philips Sonicare AirFloss Ultra Black
4,5 28 hodnotení
Elektrická ústna sprcha – na medzizubnú hygienu, zmes vzduchu a mikro-kvapôčok vody rozrušuje a odstraňuje zubný povlak pozdĺž línie ďasien a z medzizubných priestorov, je možné používať s čistou alebo s antimikrobiálnou ústnou vodou, vyčistenie celých úst zaberie 60 sekúnd, obsahuje 1 prístroj AirFloss Ultra, 2 dýzy, 1 nabíjačka
Kód:  SPTsc1700 Produktové číslo:  HX8432/03 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Sonicare AirFloss Ultra Black

Philips Sonicare AirFloss Ultra Black

Prístroj na medzizubnú hygienu
HX8432/03

Pre tých, ktorí si nečistia medzizubné priestory pravidelne, ponúka prístroj AirFloss jednoduchý spôsob, ako začať. Odstraňuje až 99,9 % zubného plaku*, je ho možné používať s ústnou, alebo obyčajnou vodou a zdraviu ďasien prospieva rovnako ako zubná niť.** 

* v laboratórnej štúdii, výsledky v praxi sa môžu odlišovať
** pri používaní v kombinácii s manuálnou kefkou a antibakteriálnou ústnou vodou u pacientov s ľahkým až stredným zápalom ďasien


Odstraňuje až 99,9% zubného plaku

Odstraňuje až 99,9 % zubného plaku

Prispieva k zníženiu výskytu zubného kazu v medzizubných priestoroch

Prispieva k zníženiu výskytu zubného kazu v medzizubných priestoroch

Vyčistí medzizubné priestory za 60 sekúnd

Vyčistí medzizubné priestory za 60 sekúnd



Zlepšuje zdravie ďasien

Zlepšuje zdravie ďasien

Philips Sonicare AirFloss Ultra podľa klinických štúdií zlepšuje zdravie ďasien rovnako ako zubná niť **, a to už za dva týždne.

Pomáha predchádzať tvorbe kazov

Jemným odstraňovaním povlaku, ktorý čistenie neodstránilo, pomáha prístroj medzizubnej hygieny Philips Sonicare AirFloss Ultra predchádzať tvorbe kazov medzi zubami.

Pomáha predchádzať tvorbe kazov
jedinečná technológia

Jedinečná technológia

Dýza AirFloss Ultra využíva jedinečnú technológiu na báze vzduchu a mikrokvapiek, ktorá pri čistení vysiela do vašich medzizubných priestorov dávku stlačeného vzduchu a vody, alebo ústnej vody.

Vysoko výkonná dýza

Nová vysoko výkonná dýza AirFloss Ultra zosilňuje účinok našej jedinečnej technológie, ktorá je vďaka tomu účinnejšia ako kedykoľvek predtým.

Vysoko výkonná tryska
Voliteľné nastavenie počtu prestreku

Voliteľné nastavenie frekvencie prúdu vody

Prúd vody z dýzy AirFloss Ultra môžete upraviť podľa svojich potrieb na jednoduchú, dvojitú, alebo trojitú dávku, ktorá sa spustí aktivačným tlačidlom.

Vyčistí len za 60 sekúnd

S AirFloss Ultra vám čistenie medzizubných priestorov zaberie menej než 60 sekúnd denne. Stačí si zvoliť frekvenciu dávky a čistiť pridržaním aktivačného tlačidla pomocou nepretržitých automatických dávok, alebo stlačením a uvoľnením v manuálnom režime.

Vyčistí len za 60 sekúnd
Možno naplniť aj ústnou vodou

Dá sa naplniť aj ústnou vodou

Nádržku AirFloss Ultra je možné naplniť čistou, alebo antimikrobiálnou ústnou vodou. Oproti vode vám čistenie medzizubných priestorov ústnou vodou dodá pocit dokonalej sviežosti a navyše vás zbaví baktérií.

Ľahko získate zdravý návyk

Čistenie medzizubných priestorov je veľmi dôležité pre celkové zdravie ústnej dutiny. AirFloss predstavuje jednoduchý spôsob čistenia medzi zubami a pomáha vybudovať zdravé návyky.

Ľahko získate zdravý návyk

Technické špecifikácie

Balenie obsahuje

Rukoväť AirFloss Ultra

1

Dýzy

2

Nabíjačka

1

Hubica

1

Philips Sonicare AirFloss Ultra

1

Jednoduché použitie

Rukoväť

Tenký ergonomický dizajn

Indikátor batérie

Kontrolky LED na rukoväti ukazujú úroveň nabitia

Kapcita batérie

Až 2 týždne

Systém dýzy

Jednoduché nasadenie a vybratie

Spotreba

Napätie

Nabíjačka na väčšie napätie

Servis

Záruka

2-ročná obmedzená záruka

Výkon čistenie

Klinicky preukázané výsledky

Rovnako efektívna ako zubná niť. Na zlepšenie zdravia ďasien, na zníženie krvácavosti ďasien, na odstránenie zubného plaku z čistených miest.

Prínos pre zdravie

Vyčistí celé ústa za 60 sekúnd, Zlepšuje zdravie ďasien počas 2 týždňov.

Voliteľné nastavenia

Na výber manuálne, alebo automatické prúdenie. Vyberte jedno, dvojité alebo trojité dávkovanie prúdu vody.

Na najlepšie výsledky

Dýzu meňte každých 6 mesiacov

Performance

Odstraňuje až 99,9 % plaku

Technické údaje

Batéria

Nabíjacia

Typ batérie

Lítium-Iónová

Doba nabíjania

Úplné nabitie za 24 hodín

Dizajn a vyhotovenie

Farba

Čierna


lifestyle

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nechapu proc je dnes tak moderní vše dělat dobíjecí. Každé dobíjecí zařízení po 2 letech můžete hodit do koše.

Dobry den, prosim je mozne do 14tich dni odstupit od zmluvy a tovar vratit aj v pripade elektrickej zubnej sprchy? Dakujem.

Přeji hezký den, rád bych reklamoval zakoupený výrobek Philips Sonicare AirFloss Ultra Black. V sekci Zakoupené zboží https://www.alza.cz/muj-ucet/zakoupene-zbozi.htm při kliknutí na nabídku Reklamovat se mi zobrazí nesprávný odkaz na https://www.alza.cz/muj-ucet/servis-braun-w349.htm Je možné tento výrobek reklamovat přímo osobně na prodejně Praha 7 - Holešovice?

Zcela dole v popisu je uvedeno, že tryska se má měnit jednou za půl roku. K dispozici jsou sice v balení celkem 3 trysky (1+2 náhradní), což ale tedy vystačí pouze na zhruba 1,5 roku provozu. Pokud by zde v nabídce nadále nebyly samostatně prodejné náhradní trysky, srazilo by to celkovou využitelnost a věrohodnost tohoto výrobku. Proto se chci zeptat, kdy je sem zařadíte do prodeje. V krajním případě mně alespoň popište, kde a jak je mohu sehnat jinde; na centrále Philipsu nebo někde u jakýchsi vygooglovaných zásilkových prodejců, apod., se mně je ale vskutku shánět nechce. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Philips Sonicare AirFloss Ultra Black
Príslušenstvo pre Philips Sonicare AirFloss Ultra Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Sonicare AirFloss Ultra Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Sonicare AirFloss Ultra Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Sonicare AirFloss Ultra Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Sonicare AirFloss Ultra fekete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií